Peppu orgasmi takaapäin gay seksi

Vapaa homoseksuaali
01-02-2018

peppu orgasmi takaapäin gay seksi

Ehkä sitten miellumin TOP. Jotkut hakee nimenomaan sitä anaaliorgasmia, jopa ilman oman kalun käsittelyä, jotkut vaan haluavat tuntea kalun sisällään. Monelle se onkin paitsi fyysinen, myös psyykkinen asia, halutaan se tunne että mies on sisällä, että kaksi osaa sopii yhteen kuin palapelissä, ja halutaan että mies makaa päällä.

Siinä voi olla jokin osa dominointia, jokin osa turvallisuutta, ja sitä että joku toinen tekee sen "työn", omistamista, tms. Itse en ole koskaan pannut ketään enkä "virallisesti" haluaisikaan. Joskus olen fantasioinut että panisin jotain nuorempaa, todella kaunista poikaa ja olisin se "miehekkäämpi" mies, mutta hyvin harvoin. Periaatteessa haluaisin että joku toinen on se mies ja minua saa panna niin kuin tämän miehen himot ja halut määräävät. Minulla on samanlainen kokemus, mutta toisesta näkökulmasta.

Voihkiminen topin työntöjen tahtiin on tosi hauskaa puuhaa. Kiihottaa molempia ja hivelee topin itsetuntoa, kunhan ei nyt kurkkuaan kipeäksi huuda. Silloin se on teennäistä.

Se voi kuulostaa siltä, että minuun käy kipeää, mutta ei se niin mene. Varmasti suurin osa bottomeista käskee lopettamaan, jos käy liian kipeää. Kerran eräs kumppani antoi oikein kunnolla ja lopetti kun luuli, että satuttaa minua.

Tuli vähän samanlainen reaktio kuin tuolla sinun bottomilla: D Olen muutaman kerran saanut peppuorkun. Olen silloin ratsastanut, jolloin voi itse päättää tahdin ja kulman. Ei ole tarvinnut silloin koskea kaluun ja oon lauennut. Ja onhan se voimakkaampi orkku kuin panemalla tai runkkaamalla. Tuntuu koko kehossa ja vetää silmät ristiin. Queen Vagina xxx 8. Heteronaisena väitän, että aika usein seksissä miehen kanssa osa nautintoa tulee nimenomaan siitä alistumisesta, että mies voi työnnellä kuinka rajusti tahansa ja käännellä eri asentoihin, mitä mielensä tekee, ja toinen osapuoli vain nauttii lisää ja lisää.

Se, että antaa kaiken vallan miehelle, on todella tyydyttävää. Sitä miehen "kaikkivaltiutta" ei vaan mielellään julkilausuta missään vaiheessa, vaan se käy ilmi seksin aikana, kun toinen osapuoli ei vedä rajaa mihinkään, vaikka menisi kuinka rankaksi. Ja kun mies huomaa, että toinen vaan tuntuu nauttivan lisää, hänen miehinen itseluottamuksensa kasvaa kasvamistaan ja hän muttuu otteiltaan yhä määrätietoisemmaksi D En sano, että seksissä olisi kyse alistumisesta, mutta jostain syystä tämä valta-aspekti kytkettynä sukupuolten väliseen asetelmaan lisää nautintoa hurjasti.

Tästä syystä olenkin lähes varma, että homoissa bottom-miehet samastuvat heteronaisiin seksuaalisessa kanssakäymisessä, vaikkeivät sitä myöntäisikään ;.

Minä väitän että tykkäät alistumisesta ja sinussa on varmaan vähän masokistiakin. Itse olen ihan hetero mies mutta en ole koskaan ajatellut että yhdyssä hetero naisen kanssa olisi kyse mistään valtapelistä. Itse olen alistuvaa tyyppiä ja saan nautintoa alistumisesta "naiseksi" hetero naiselle joka käyttelee straponia. Tietysti tämä on ristiriidassa tuon ensimmäisen väitteeni kanssa.

Minelle tuo naisen osaa antautuminen merkitsee täydellistä alistumista ja siitä tulevaa ihanaa nautintoa. Mutta kuitenkin luulen että meidän kummankin ajatusmaailmaa värittää kiinnostus kinky leikkeihin näemme normaalissa hetero seksuaalisessa yhdynnässä valta-asetelma joita siinä ei ole.

No tietenkin siinä on valta-asetelma, kun toinen on fyysisesti paljon vahvempi. Nämä vaan on sellaisia asioita, joista ei juuri saa puhua nykyaikana, kun ollaan niin kovasti tasavertaisia, varsinkin sukupuolten välillä Se toki on kinkyä, jos asetelma kännetään luonnolliseen nähden ylösalaiseksi, jolloin mies alistuu naiselle, kuten sinun tapauksessasi. Eli sinun kohdallasi kyse lienee masokismista. Minun kohdallani kyse on vain luonnollisesta seksuaalisuudesta. Sellaiset homoparit, jotka ovat selkeästi top-bottom tavallaan simuloivat tätä luontaista, heteroseksuaalista valta-asetelmaa.

Tämä siis oli lähinnä pointtini. Unohtui sanoa, että tietty on heteropareja, joissa mies on sekä fyysisesti että tavallaan psyykkisesti naista heikompi.

Miehellä voi olla vaikka jokin sairaus, jonka takia hän on naista heikompi ja "naisen armoilla". Mutta puhuin nyt normitilanteesta. Ei kai kukaan nyt ajattele että parisuhteessa olisi merkitystä sillä että mies on yleensä fyysisesti vahvempi paitsi joissakin raskaimmaissa fyysisissä töissä. Minusta tuota "valta asetelmaa" kuvaa hyvin sanonta "nainen antaa miehelle". Jotkut naiset ohjaavat kalunkin sisäänsä itse varmaan peläten että mies yrittää kakkoseen: D Homopiireissä kyllä tosiaan käytetään ymmärtääkseni hetero pareilta lainattuja termejä sovellettuna kuten "homo rouva".

Bottomit ovat kyllä käsittääkseni alistuvia miehiä niin homot kuin heterotkin "bottomitkin". Vaikuttaahan se nyt paljonkin, että mies on niin paljon vahvempi. Silloin kun suhteessa on fyysinen ulottuvuutensa. Sitä ei vain tietoisesti käsitellä, se on niin itsestään selvää. Ehkä alistuvat miehet kokevat tämän eri tavalla. Pohjimmiltaan taidat kaivata alitajuisesti miehen tuomaa turvallisuuden tunnetta: D Naiset haluavat aina päästä miehen kainaloon mutta taas ainakin itselleni tuo läheisyyden tunteen ja myös turvallisuuden tunteen kun nainen on kainalossa.

Välillä nukkuessa kun olen kääntynyt väärin päin nainen on ottanut minut kainaloon mutta se ei tunnu niin hyvältä kun en voi käpertyä naisen viereen ja pääse tavallaan niin lähelle.

Mutta mitä sträpin ottamiseen naiselta tulee niin minulle se ei tuota masokistista nautintoa vaan tuntuu fyysisesti yksinkertaisesti hyvältä. Alistumen tunne tulee siitä kun antautuu "otettavaksi" tai "nussittavaksi". Olen itsekin miettynyt mitlä tuntuisi kun siinä saisi eturauhas orgasmin. Piristivää löytää Queen Vaginan kaltainen henkilö, joka on päätynyt ajattelussaan samoihin päätelmiin kuin itse ja myös nautinnon lähteet taitavat korreloida voimakkaasti.

En oikeastaan edes tiedä mitä tässä jotkut vielä kyselevät, olin jotenkin kuvitellut asian olevan päivänselvä kaikille, mutta ilmeisesti näin ei ole. Fyysisesti pienempikokoisemman on toki helpompi kuvitella antautuvansa vahvemmallaan, mutta toisaalta ei se kokoero ole kovin oleellista, jos toinen levittää jalkansa kontillaan ollessaan ja toinen tulee tulee takaapäin.

Tähän on sitten helppo ottaa mukaan lisäkeinoja, kuten hiusten nykiminen, käsien lukitseminen, jne, sitä pidemmälle voidaan mennä, miten enemmän luottamusta pelissä ja mitä paremmin kumpikin toisensa tuntee.

Pitää kuitenkin sanoa, että joidenkin naisten kanssa olen huomannut, että kaikki vähänkin määrätietoisempia alkaa pelottaa, seksin pitäisi olla pelkkää halimista ja pusimista lähetyssaarnaaja-asennossa, kokeiluista ei puhettakaan. Ei, vaikka luottamusta muualla olisi vaikka kuinka.

Tutuilta naisilta olen lisäksi suureksi hämmästyksekseni, jopa järkytyksekseni, kuullut, että liikkeellä on myös miehiä, joten otteet eivät ole lainkaan ns. Itselläni kyllä tasavertaisuus on kunniassa silloin, kun ollaan housut jalassa, em. Tämä Queenin pointti alistamisesta on tabu nykyisen tasa-arvoaatteen vallitessa.

Olen aivan samaa mieltä tästä. Nyt vaan kuultiin se sama naisen suusta. Olen bottom ja nautin antaa, en ottaa. Kun saan kunnolla kankea peppuun, minulla ei seiso, mutta se ei tarkoita, ettenkö nauttisi valtavasti Nautin olla otettavana, tuntea, kuinka mies käsittelee minua, kiimaista narttua.

Tunnetila itsellä melko femiini, naisellinen, alistuva, Sissy Ensinnäkin top-miehenä sinun ei kuulukaan tietää tarkalleen, mitä tapahtuu, hyvä, että olet top. Siis tilanne on aivan erilainen kuin penisorgasmi, tämä orgasmi muistuttaa naisen orgasmia, kokonaisvaltaista, tunnetta jossa koko keho reagoi, värisee ja vavahtelee, ja laukaisee sisäisen orgasmin joka leviää syvältä sisältä, g-pisteestä.

P Todella voimakas ja vahva tunne, jota aivan kaikki ei siedäkään, eikä se kaikille ole tarkoitettukaan. Hyvin erilainen kuin perinteinen Miehen orgasmi, ja tästä syystä onkin selkeästi Miehiä ja pussypojuja, yin ja yang, kummallekin oma erityinen tunteensa.

Miehen ei tarvitsekaan sitä ymmärtää, paitsi ehkä siinä mielessä, että haluaa ymmärtää, miten antaa bottomilleen kaikista eniten nautintoa ja tietää, mitä tekee. Kaikista parhaimmalta se minusta tuntuu, kun oma pikku pippelini on täysin levossa ja vailla huomiota, eli niin, että keskityn täysin peppuuni, anukseeni ja Miehen Kulliin siellä sisällä. Tätä on vielä tehostanut se, kun olen alkanut harjoitella chastityssa olemista samaan aikaan kun peppuani pannaan, se todella sulkee tehokkaasti oman penikseni pois kuviosta, ja saa keskittymään ainoastaan siihen oikeaan Miehen Kulliin.

Kaikista voimakkaimman ja parhaan orgasmini olen saanut siten, että olen ollut sidottuna käsistä ja jaloista x-asentoon peppu ylöspäin, nahkainen suukapulamaski suussa, pippeli chastityssa, ja Iso, Raavas ja Miehekäs Mies päälläni syvällä sisällä, kuiskien samalla korvaani, kuinka olen hänen tyttönsä ja kuinka olen hänen mielestään ihana ja kaunis, yms. Sain sellaisen orgasmin, että vavahtelin varmaankin minuutin nahkaisia kahleitani vasten. Mies tuli myös sisälleni.

Tunsin olevani niin omistettu ja Miehisen vallan alla. Yhtäaikaisesti haluttu ja ihailtu ja omistettu ja Miestä miellyttävä. Kokemus oli todella merkittävä, olin jopa vähän järkyttynyt, mutta samalla niin rauhallinen ja rento siinä maatessani. Mies piteli minua myöhemmin hellästi ja kertoi kuinka ihana olen. No silloin oletkin selvästi top. Bottomseksuaalisuus on aivan erilaista.

Peniskiihotusta ei tarvitse olla ollenkaan, ja vaikka olisikin, se on sivuseikka. Tästähän myös näkee esim. Tärkeä pointti, joka jäi aiemmin sanomatta: Hyvä bottom-kokemus on todellakin todella paljon kiinni mielentilasta. Itselläni asia toimii niin, että pitää haluta antautua Miehelle ja kokea itsensä kuin tytöksi. Tällöin se toimii parhaiten. Pitää ajatella, että oma seksuaalinen elin on peppu, ei mikään etupuolella oleva. Pitää antaa itsensä ihastua Mieheen kunnolla. Jos etsii vain penispuolen kiihdytystä, ei kannata edes yrittää bottomina olemista, tällöin on selkeästi top.

Nimenomaan näin, ja luulen, että aika moni btm-poju jos nyt ei sentään Mies kuitenkaan: Sidottuna saan orgasmin joka kerta ja jos leikin dildoilla, niin poppe auttaa BTM tarjoaa peppuaan koska tykkää ottaa kalua sisään ei siksi että toppi runttaa sen sen sisään välinpitämättömästi satuttaen btm: Kokeile itse vaikka dildolla niin ymmärrät miksi sun on oltava hellä ja varovainen. Ei tarvita poppea vaan rauhallisuutta ja runsaasti liukuvoidetta.

Poppea käytän yleensä isojen lelujen kanssa halkaisijaltaan yli 6 cm Se, että toinen on sidottuna, ei tarkoita sitä, että silloin runtattaisiin väkisin Siis, jos tuo viesti oli minulle tarkoitettu Siis mä ihmettelen että onko oikeesti homoja, jotka ei oo koskaan käyttäny esim. Jos mä panisin jotakuta, niin haluisin kyllä ensin kokeilla itse miltä se tuntuu se kulli siellä perseessä ennen kun alan muita nussimaan!

Siis heti kun mä oikeastaan "hyväksyin" homouteni niin alko kiinnostus tohon peppuseksiin kasvaa siinä määrin ettei menny kauaa kun kokeilin jo dildolla mikä oikeesti tuntuu hyvältä jos sitä nyt vieläkään ei joku usko. Ja sitä en kyllä käsitä, että miten jollakulla ei voi seisoa kun on kalu pepussa, kun itselläni keulii ihan älyttömästi: D Ja itseäni kiehtoo molemmat "paikat", eli olen kai sitten "versatile".

Itse en oo orkkua pelkän pepun stimuloimisen avulla saanut, mutta luulen että jos olis malttia niin onnistuis. Kyllä mä ainakin tiedän homoja jotka ei halua mitään peppuunsa, ainakaan dildoa tms. Ja siittä seisokista tiedän että toisilla keho saa sen mielihyvän tunteen joko kullista tai eturauhasesta, ei molemmista yhtä aikaa. Juu en mä sitä ihmettelekään että kaikki ei halua mitään peppuunsa, mutta täytyyhän henkilön olla kokeillut että tietää millaista se on?

Taikka saattaahan jollain kai siihen olla joku vastenmielisyyden tunne jo etukäteen mut en tiiä Ja selvä, olen nyt yhden asian viisaampi: No eihän heteromiehetkään itseään pane? Vaimolleni en ole kehdannut tätä "viettiä" mainita, mutta olisi kiva saada kunnolla kyrpää perseeseen. En ole homo eikä mitkään homoilut kiinnosta muuten pätkääkään. Rohkaise mielesi ja kerro vaimollesi että tykkäät peppusi hyväilystä ja haluaisit olla sängyssä joskus alistuva "tyttö. Ostakaa sitten joku pehmeä sopivan kokoinen dildo ja straponvyö vaimollesi.

Luuletko sinä muuten että pornokaupoissa olisi muuten myynnissä noi isoa valikoimaa straponeita jos niitä ostaisivat vain lesbot. Minulla on sellainen näppi tuntuma että ei miehen pepun hyväily ole naisille sellainen tabu kuin miehille itselleen. Muistelen tässä ensimmäistä kokemusta miesten välisestä seksistä.

Opiskelin tuolloin sisäoppilaitoksessa ja olin silloisen kämppiksen kanssa jutellut kaikkea maan ja taivaan välistä. Erään lauantai-iltana kaveri kanssa juteltiin seksikokemuksista. Itse oli silloin vielä aika kokematon näissä asioissa. Juttelimme ja kaveri ehdotteli että kokillaanko? Kaverin oli ehkä näissä asioissa kokeneempi.

Sitten yöpuvun pöksyt alas ja kaveri tuli taakse ja työnsi p…. Aluksi tuntui vähän kipua, vaikka käytettiin voidetta. Minä en lauennut, mutta p… seisoi aivan valtavasti, muute taisi seistä koko yön! Olen gay ja btm. Olen saanut monenlaisia orgasmeja, mutta minun anaaliorgasmini on paras kaikista. Siinä minulla ei välttämättä edes seiso eikä sperma lennä. Anaaliorgasmini on täysin toisenlainen.

Miten sitä oikein kuvailisi? Se vain tuntuu ihan hemmetin hyvälle, tulee aaltoina yhdynnän aikana monta kertaa peräkkäin ja joskus vielä parikymmentä minuuttia sen jälkeekin. Yhdynnän aikana koko kroppa värisee anaaliorgasmista ja jälkiväristyksetkin jatkuvat pitkään. Ero dildon ja miehen välillä on kohdallani siinä, että dildon kanssa en saavuta anaaliorgasmia, ainoastaan perinteisen spermaorgasmin.

Miehen pannessa minua taas saan pitkään jatkuvan värisyttävän kuivan anaaliorgasmi. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Käy nyt ottamassa jostain sitä munaa sisääsi, jospa se helpottaa.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Minulla kesti aika kauan että aloin oikeasti tykkäämään peppuun ottamisesta. Ekasta kokeilusta pari vuotta jopa, ja useita top miehiä piti käydä luukulla hommissa, kunnes aloin nauttia niin ettei puuhastelut menneet jännityksessä hukkaan tai "ohi". Nyt olen täysin koukussa munan saamiseen, vähintään kerran viikossa pitää saada että taas voi keskittyä muihin asioihin ; Se on aivan mielettömän upea tunne ku saa osaavalta kaverilta oikean kokoista, ei liian suurta eikä liian pientä.

En ole silti saanut anaaliseksissä koskaan spermaorgasmia ilman runkkausta, mutta se tulee todella helposti jos on muuten kivaa. Olen nähnyt videoita missä jotkut transut saavat koskematta ollenkaan kaluunsa Doggystylellä tai lähetyssaarnajalla orgasmi on vaikeampi saada mitä ratsastamalla, jolloin pääsee kunnolla itse kontrolliin. Ennen sperma-orgasmia anaalin supistelut ja NE väliajoin tulevat tunteet panemisesta anaaliorgasmit?

Hetero olen mutta olen kiinnostunut kokea miehen kanssa. Haluan tietää miltä tuntuu ottaa suihin ja saada niellä spermat,olen maistellu omaa spermaa ja tottunut sen makuun. Myös haluaisin kokea anaaliseksiä ja tuntea kun Se laukeaa ja sykkii sisään spermaa.

On vain vaikea hakea kontakteja ja löytää sellainen kenen kanssa olisi. Täällä kiinnostunut janornamo yahoo. Jaa että Hetero oot 4. Taidat kuitenkin olla jotain muuta kuin Hetero? Vaatii että vetää suht kovalla tempulla tasaiseen tahtiin ja dildon pää työntyy eturauhasta kohti.

Joko takaapäin tai joskus jopa ratsastaen. Kun kulli osuut tasaiseen nopeaan tahtiin eturauhaseen oletan niin saan hyvin nopeasti orgasmin. Poppers ottanut sen aikana. Pari kertaa saanut jopa monta orgasmia saman yhdynnän aikana. Eturauhasen orgasmi on upea, koko kropassa tuntuva syvä orgasmi. Olen saanu orkun samalla kun on ollu kalu pepussa.

Leluista ku puhutaa ni mulla Bigg boss niminen värisevä sauva joka aivan ihana: Hei Gayboy18v ootko sama jolle laitoin kyssäriisi vastauksen Transpalstalla? Rehellisen eturauhasorgasmin olen vain saanut miehen kanssa, mutta nyt metsästän sitä eturauhasenhierojan kanssa.

Sain pari päivää sitten Aneros Helix systeemin ja olen sitä opetellut käyttämään. Se tuntuu ihan hyvältä, mutta itse eturauhasorgasmista olen vielä kaukana. Joka kerta kuitenkin se on tuntunut paremmalta ja uskon, että rauhassa ja harjoituksen kautta olen päivä päivältä lähempänä sitä. Onko muilla kokemuksia kuinka pitkä treeniaika on edessä? Kyllä sen kaikki tietää. Seassamme on vain muita tyhmempiä yksilöitä jotka kuvittelevat että perä aukosta irtoaa maaginen orgasmi, mikä pahinta saattaapi olla että uskovat vielä omat kuvitelmat todeksi Seassamme on vain muita tyhmempiä yksilöitä jotka eivät tiedä anaalin anatomiasta mitään!

Keskustelu24 Seksi Peppuseksi kun miestä naidaan kun miestä naidaan hämmästelijämies Juttelin yhden duunikaverini kanssa joka on täysi gay. Hän kertoi, että kun häntä naidaan takaapäin niin hän aika usein laukeaa koskematta vehkeeseensä ollenkaan. Voiko väite pitää paikkansa? Peppun sisälle En tiedä kuka näitä täällä lukee, mutta itse eksyynnyin tälle palstalle.

Keski-suomi top sonni tai sonnit Haluaisin alistua kokeneelle iso kulliselle top sonnille vaikka heti, ihan sama missä. Me emme tiedä Toki avaaja sen omasta kokemuksestaan tietää!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sori, en tiedä mutta kerro sä. Totta puhuen kysyin asiaa siksi, että huijaako toi hinttari kun aika usein homouden ihanuudesta jaksaa puhua. Kyllä se paljon mahdollista on.

Peräaukon tienoilla on paljon hermoja ja lisäksi pepussa liikkuva kalu stimuloi eturauhasta, ja voi saada aikaan melkoisen orgasmin, jos tilanne muuten on kiihottava. Päästähän se kaikki lähtee. Kyllä se mahdollista on, kun kulli hieroo eturauhasta.

Takuuvarmasti voi mies saada orgasmin peppuun naidessa, kun pumppaava kalu hieroo eturauhasta ja venyttää peräaukkoa silloin kun on muutenkin kiihottunut.

Joskus nuorempana kun oli etäsuhteessa ja jokunen viikko mennyt ilman, niin ei orgasmiin tarvittu kuin vähän aikaa sen oman kullan tuhmaa juttelua puhelimessa! Pari kertaa kokeiltu vaimon kanssa strappia sellaista emättimeen asetettavaa ja ekalla kerralla tuo onnistui pamputtamaan minut ejakulointiin saakka.

Oli hiukan hämmentävä kokemus. Olen täysin hetero ja vakituisessa naissuhteessani tyytyväinen. Kuitenkin, silloin tällöin, haluan saada kyrpää peppuuni.

Se on minusta kiihottavaa. Käyn tässä tarkoituksessa seksikaupan filmikellarissa, jossa on reikäseinä koppeja. On tosi kiihottavaa saada kyrpä reiästä käsittelyyni. Olen ensin liukastanut anukseni. Laitan reiästä tulleeseen kyrpään kortsun ja ohjaan sen peppuuni. Aina on mies alkanut jyystämään kovalla innolla. On kivulla tyytyväinen huokaus kun sperma täyttä kortsun. Voi olla joistain hullun hommaa. Mutta minä saan siitä tosi paljon.

Just joo heterot ne vaan kyrpää perseeseensä ottaa, ja perseeseen naipottaa. Täällä maalla meillä ei ole mitään koppeja, eikä reikiä. Jokunen lato on jossa voi olla oksanreikiä, mutta sieltä ei työnny kulli, jota voisi vatkata, saatika ottaa sisäänsä. Kyllä kaupungissa on mukavaa, heitän repun selkään ja tulen sinne. Anonyymisti olisi kiva kokeilla kaikkea tuollaista. Täysin hetero mies ei halua harrastaa seksiä miehen kanssa. Naiseen kiinnitetty strap-on panovyö on sitten ihan eri asia. Silloin seksipartneri on eri sukupuolta eikä heterolla ole ongelmaa.

Harrastetun seksin lajilla ei ole väliä homouden ja heterouden suhteen. Siinä ainoa mikä merkkaa on partnerin sukupuoli. Nimikkeetkin ovat peräisin kreikan kielestä, jossa prefiksi homo- ὅμο- tarkoittaa samanlaista ja hetero- vastaavasti toisenlaista tai erilaista. Itseasiassa voit hyvinkin olla hetero. On olemassa homoja, jotka voivat rakastua, olla sauhteessa ja suudella miestä, ja sitten on miehiä joilla on fetissi mies kehosta, en luokittelisi heitä homoiksi.

Heillä on vain fetissi, niinkuin joillakin on vaikka kengistä, nahasta, yms. Olen kuvitellut olevani hetero, tosin pillua en oo saanu kymmeniin vuosiin, kun Oon ruma ja lihava kansaneläkeläinen. Onkohan minussa kuitenkin jotain, joka vetoaa seksuaalisesti miehiin? Meinaan vaan, kun monesti kaupassa käydessä tulee vartija seisomaan viereen haara-asennossa muniaan pidellen? Kyllä se on mahdollista - itse saan melkein aina kun mies nai minua peppuun.

Kun kiihottuu tarpeeksi, niin miehen kalu sisällä vie "rajan" yli ja asialle ei voi mitään. Siinä sitä on ihmettelemistä.

Päästähän se enemmän on kiinni eli heittäytyminen tunnelmaan ilman suorittamispakkoa on minulla se avain. Ei ole kiinni kaverin kalun koosta tai ulkonäöstä.

Kyllä sitä jotkut ovat ihmetelleetkin. Parhainta seksi on kokeneempien ja osaavien miesten kanssa. Olen 20v mies ja tykkään kun vanhempi mies nautti että itsekkin saan.

Tykkään pika nainneista jotka toisret osaa esin kapakan vessassa, ensin hitaasti ja lopuksi kunnolla että välillä tulee. Välillä annan miehen kavereillekkin veskissä jos ovat kiinnostuneita. Sitä kiihottuu kun vieraat ukot naivat kunnolla ja lähtevät samantien kun saavat.

Joskus hävettää mutta tulee välillä mentyä kiimaisten ukkojen luokse tai pikapanolle johonkin vessaan ym muihin paikkoihin missä haluavat naida. Vanhemmilta miehiltä saa urgasmin helpommin, kun ne ei laukee niin nopeesti. Vanhemmat miehet pyysivät saunaporukkaan ja nuorena menin. Kun otettiin vaatteita pois niin sanovat että pitää "kokeilla" ennenkuin pääsee saunaan.

Sitten piti olla pöytää vasten kun kaikki kolme nai vuorollaan pyllyyn. Yöllä sai sitäkin enmmän kun tykkäsivät. Oon nelikymppinen mies ja olen saanut orgasmin naidessa antaessani. On se mahdollista kun on sellainen rento hyvä fiilis ja on tarpeeksi kiihottunut ja on hyvä paikka hommiin. Toivottavasti laitoit kumin sauvan suojaksi puolisosi terveyttä ajatellen. Mitä avauksen aiheeseen tulee, niin oletan sen hyvinkin olevan mahdollista, itsellä ei peffahommista kokemusta.

Moni nainen nauttii erittäin vahavasti peppuseksistä ja jotkut ovat jääneet siihen niin "koukkuun", että harrastavat sitä mieluummin kuin perinteistä. Miehillä taas eturauhasen stimulonti voi antaa suurta nautintoa ja orgasmeja sauvaan koskematta. Siihenhän on kehitetty ihan erikseen lelujakin, vaan eipä ole tullut kokeiltua. Hienoa, että on niin vahva usko ettei muutu "täysheterosta" miksikään vaikka tykkäisikin saada takaapäin.

kesäkuu Juttelin yhden duunikaverini kanssa joka on täysi gay. Hän kertoi, että kun häntä naidaan takaapäin niin hän aika usein laukeaa koskematta vehkeeseensä. Takuuvarmasti voi mies saada orgasmin peppuun naidessa, kun. lokakuu Thai hieronta helsinki kallio peppu orgasmi alastonkuvat prinssi albert lävistys seksi takaapäin pillun tyydytys seksi porno tub. gay massage helsinki liveseksi naisten orgasmi ilmainen hieronta ajoneuvokeskus big brother. joulukuu Sexi pelit takaapäin nussiminen I gay hieronta thai escort ryhmäseksi videot seksi live pornotube seksi teija liveseksi mönkijä pussy gay seksi läski pillu free hentai video kuumaa seksiä seksiä tampereella peppu orgasmi.

Peppu orgasmi takaapäin gay seksi

FRENULUMIN REPEÄMÄ THAI HIERONTA HOMOSEKSUAALISEEN HÄMEENLINNA

Peppu orgasmi takaapäin gay seksi

Porno español sexo en español mejores tetas películas porno gratis tetona natural tias con polla actrices xxx chicas guarras videos porno descargar gratis rubias videos porno maduras putasviejas maduras orgias lesbicas porno de gorditas xxx videos porno gratis travestis gratis porno tias guarras follando culonas rubiad19 videos amateus transexual tube hannah montada tetona xxx nuria tetona masturbandose pareja joven porno de porno gratis porno transesual gold porno videos de trios de travestis follando como follar en el culo pajas gratis pollas lesbianas videos de travestis follando porno xxx en español xxx sexo videos masajes xx porn videos xxx chicos guapos follando con maduras x-art negras pornotube hd porn chicas videos porno lisa ann porn 18 porno gratis videos porno masturbacion femenina follando francheska jaimes ver películas porno mujer eyaculando videos transexuales sexo arabi videos porno castellano películas pornos en hd puta xxx masaje erotico gratis xxx trios gratis de maduras peludas follando porn videos de porno en español jade kitty jane videos de sexo maduras negras porno duro hd porn videos eroticos lesvianas jasmine webb porno pelirojas pollas porno videos pollas enormes pajas a tope video mamada pornosex coño videos porno gratis porn xxxporno cumlouder españolas follando bajar porno cam xxx chicas para parejas follando porn tube lesbianas españolas corridas de mujeres con asiaticas folladas webcam xxx hentai porno gratis video xxx sexo gratis tetonas morenas maduras follando porno bdsm follar porno bdsm videos sexo trans xxx videos de gorditas maduras porno anal videos porno para mujeres maduras follando culonas videos porno porno maduras porno gratis chupa tetas gordas videos xxx porno frances videos porno squirt video porno latinas follandose al fontanero tetudas naturales video x super pollas grandes video porno de sexo transexual porno amateurs películas pornográficas gratis descarga de tetonas follando vicky storm porno tias buenas gordas ver vidios de tranxesuales voyeur seso gratis mamadas maduras sexys desnudas despedidas de putas tetona xxx videos porno lesbianas español grati jinx maze lesbianas como follar videos sexo hentai x porno españoles gratis negras sasha grey anal vidios porno hentai maduras.

con enanas xxx videos viejasputas putillas follando xx maduras pajas masculinas sexo árabe porno lesbiana putas negras maduras pajas mujeres chupando gordas porno con porno de maduras putitas xxx ver peliculas porno videos porno en la playa ver vidios porno masturbaciones masculinas bdsm extremo videos maduras porno mujeres gordas desnudas actores porno gratis porno lesbico gratis corridas de soltera videos porno free videos porno tias buenas mamadas gratis porno castellano cunilingus videos muy grandes follando duro porno español mujeres muy porno videos porno manga hd porn party vanesa romero porn gente haciendo sexo peludas ancianas gordas folladas videos porno en la calle tios sexp gratis en español maduras pelis xxx abuelas amateurs tetonad melani rios videos porno epañol los mejores tetas grande sexo gratis asiaticas rumanas xxx video gratis xxx vídeos de sexso gratis de mujeres maduras porno casting español hd escenas xxx partyhardcore enfermeras follando parejas porno de porno alexi texas hd free video porno de maduras gratis porno con tetas gratis actrices porno sado ancianas orgias gratis abuelas pono hd latinas folladas caseras pollas negras anal brutal español hd teen anal primera vez porno tias follando coños peludos hd free streaming porn tube virgen xxx videos follando videos de maduras poprno mujeres maduras follando folladoras pornoxxx gangbang videos gratis en castellano gratis maduras videos porno cachondas maduritas hd toro pprno porno hd potno porno lesbianas videos dunia montenegro tiffany star follados videos maduritas xxx sexo amateur interracial videos porno maduros coño mojado xxx porno viejas gordas masage rooms pareja española masajes sexo abuelas videos masajes eroticos porno lesbico chicas desnudas en español parejas sextube chicas desnudad xxx pelis porno preñadas porn culos lesbianas masajes eroticos videos de follar gordas videos de maduras lesvianas videos gratis xxx putas follando vídeos pornos gratuitos ver porno de mujeres haciendo el amor gorditas peliculas porno bueno follar mamadas porno amateur tetas grandes naturales videos maduras jade kitty jane pareja española follando cumloder español hd free porn videos porno español sexo arabi videos porno xl xxx mujeres negras follando anal porn videos porno gratis tetas jovenes videos hd videos porno gratis videos porno maduros porno gratis trios mejores videos pornos gratis travesti los mejores tetas follando videos gratis corridas de masajes videos grandes follando casting sexo arabe chicas porno con joven gratis chupando pollas negras porno gratis nacho vidal en español gratis eroticos de masajes eróticos gratis maduras x putas tetonas videos pornos español porno duro porno hratis sexo web cam xxx abuelas peludas seso gratis porno videos gratis vidios pornos gratis follada anal porno de actrices porno gratis actrices porno lesbianas amateur interracial chicas sexo gratis videos sexo trios de parejas videos x peliculas porno twink porn tube chicas enseñando el coño depilado peliculas porno masturbaciones masculinas como follar porno x de viejas chicas putas gratis descarga de fiesta porno gratis porno follando pornstars ver vidios pornos travestis porno tube español hd gorditas videos amater ancianas putas cachondas videos porno corrida sexo gratis redporn chicas espiadas masajes eroticos maduras gordas videos de parejas haciendo el culo videos pornos pollas culonas descargar videos porno transexual vídeos porno masturbacion femenina ver videos porno españolas follando ancianas porno japones ama de travestis videos porno tetonas follando tube virgen xxx tube cumloader aprender a su boca porno de xexo gratis videosputas sexi porno toro pprno trios porno abuelas videos de maduritas porno masaje con porno espqñol arabes xxx hd videos porno follando xvideos sandra milk rubia xxx tetas grandes follando con los mejores tetas grandes gordas tetonas videos porno aleman gratis porno amaters polla videos videos porno videos porno lesviana pollas negras gordas x sexo transexuales doble penetracion vaginal mujer eyaculando videos anal travestis fontanero videos cumlouder españolas dunia montenegro porno videos porno amateur pollas fayna vergara videos porno viejas haciendo pajas porno porno maduras lesvianas transexual muyputas porn tube gordita follada romantica chicas lesvianas folladas romanticas xxx gratis ver videos hentai porno gratis de transexuales follando gordo follando videos exnovias orgias maduras con embarazadas videos porno intercambio de pajas intercambio de rubias mujeres videos porno de lesvianas quiero ver vidios maduras porno de sexo gratis manga hd vidio porno lisa ann morenas porno playa peliculas porno gratis videos español viejas chupando pollas grandes y desnudas videos porno manga porno travestis porno de abuelas follar gordas follando follando videos porn videos pormo porno negra videos lesbianas culazos porno wicked porn hd videos porno folladas por el coño morenas calientes culos negras x de maduras con pollas grandes porno español videos mujeres maduras hd videos porno homosexual follando con los mejores tetas los mejores paginas porno español sexo gorditas folladoras spanish porn hentai 3d tias con videos porno con viejas tetudas maduras torbe vídeos pornos hd porno gey gratis videos porno retro buenorras desnudas videos porno espanol tetas grandes sexo negras gordas sexo jovenes follando porni gratis video trio con videos porno chica desnudandose nekane sweet porno gratis playas nudistas porno gratis follando porno maduras españolas follando porno porno en castellano team skeet sexo en español gordas porn señoras follando madres pajas corridas de solteras follando videos de tetas naturales viejas gordas desnudas videos pirnos porno con joven follando ver videos de lesbianas teniendo sexo con tios follando en tetas jovenes follando gratis porno brutales lesbianas hd videos porno gitanas porn tube chicas peludas web cam gratis massage porno gratis vídeos porno gratis de putas vergas grandes maduras masage peliculas xxx videos porno abuelas ancianas nacho vidal coño brandy aniston follar en español amater follando embarazada follando porni español coños peludos chicas caliente descargar videos gratis veteranas follando tetas grandes pollas enormes videos porno maduras gratis en español maduras bullporn porn vidios pornos porno gratis actrices españolas folladoras comiendo coño putas españolas petadas hd travestis porno xxx porno gratis en español de gordas trios amater español hd videos amateur putas follada mucho porno abuelas porno vídeos pornos gratis ver videos sexo gratis juegos porno de chicas desnudas madre folla en tanga masaje erotico cumlauder en español travestis porno virgenes porno profesoras follando chicas 19 videos potno gratis peliculas porno barbosa lesbianas trio bisex porno poprno milfs xxx mejor porno hut tias buenas desnudas actores porno español videos porno gey gratis videos porno de gratis descargar gratis coumlouder tetas xx gratis sexo xxx gordas porno gratis sexo video sexo maduras jodiendo follando con porno en español gratis videos porno con chicas comiendose el coño mojado videos porno de putas videos de viejos gordita follada por el amor gorditas ver pelicula porno xxx madres videos de maduras gratis tetas del porno chicos follando mamas cachondas follando videosporno maduras tube videos porno madura porno de maduras caliente chochos xxx videos gratis en español video porno de actrices videos hd videos videos de porno gratis videos maduros pelis sexo porni español xxx gratis follando videos peludas videos caseros lesbianas follar porno gratis viejas gratis peludas vodeos porno con madura tias buenas mamadas lamidas de putas españolas las mejores videos xxx videos sexo masajes porn videos xx hotporn porno gordas desnudas videos porno madre despedida de putas viejas sexi porno con virgenes porno abuelas masturbandose desnudas videos para mujeres maduras tetonas mujeres videos porno chica corriendose follando porno sadomasoquista rubias 19 porno milf porn chochos porno gordas tetonas videos porno morenas videos gratis videos pornos supertetas viejos gordas pornografia follando videos por el culo julia de putas squirt xxx hentai video porno videos porno de putas follando videos pprno trios videos de maduritas petardas tube poyas grandes gratis vídeos porno gratis de maduras videos de travestis follando videos manga videos gratis videos xxx ver videos porno viejas xxx gratis amateur x videos de dibujos porno latinas xxx videos porno español video xxx brasileñas tetonas julia de porno x videos de coños peludos chica cachonda porno anal duro rubias 19 rubias tetonas rubias videos porno mamadas corridasenlaboca pajas porno lesbicas xxx tetas en castellano señoras mayores follando mujeres maduras gordas actores porno en la playa video bdsm follar playa viejas sexo videos de travestis gratis maduras gratis porno masajistas lesbianas viejaspeludas porno gratis porno cocina videos porbo sexo con amor holly michaels actrices porno con jovenes porno italianas porno español alexis texas madura follando sexo anal videos sexo romantico hombres peludos pillados haciendo sexo videos porno gordos follando travestis españoles panties porn videos de viejas lesbianas grandes follando videos maduritas folladoras pornoxxx gangbang videos de peludas lesbianas vidios pono gratis chicas buenas videos porn videos de lesvianas gratis ruvias videos eroticos maduras pelis porno espqñol universitarias calientes porno gratis xoxos peludos tetas travestis maduras porno tran porno.

con maduras videos gratis lesvianas quiero ver porno gratis embarazadas porno transex gorditas folladoras spanish porn x gratis sexo anal extremo corrida anal videos putas tetona follando abuelas trios xxx mujeres maduras embarazada porno tias buenas videos amateur xxx videos sexo duro videos porno gordas desnudas ver películas porno lesbianas porno pelirrojas rubias desnudas prno gratis massage porno gratis mujer mujeres muy grandes mamadas pollas calientes tetas grandes tube guarras lesbianas comiendo coño videos chicas cachondas maduras mujer mujeres sado porno gratis xxx japonesas xxx españolas xxx tias en español embarazadas porno porn xxx espanol gratis morenas ver videos de lesvianas viejas fallando maduras.

con monjas calientes culos de abuelas videos pornod putas gratis porno fuerte coño rasurado porno espanol porno lesbianas lesbianas videos pornos porno con gorditas alyssa branch video trio amateur videos parejas videos porno lesbicas xxx porno españolas follando follando embarazada follando torbe maduritas folladoras peliculas sexo con embarazadas lesbianas maduras españolas videos porno tetas del porno interacial vídeos sexo viejos follando gordas porno erotico corriendose los mejores tetas grandes actrices del porno abuela folla a cuatro patas x sexo interracial tetona porno violacion lisa ann xxx pollas xxx hombres negros chicos guapos follando gratis videos poeno video videos gratis 18 anal videos pornos de intercambio de penes xxx videos sexo por primera vez porno gratis de abuelas videos cunlauder los mejores videos gratis porno vaginas peludas chinos follando abuelas videos ñorno xxx gratis coumluder videos xxx gratis mamadas videos sexo duro videos porno videos porno gordas sexo chicas rubias 19 pirno español gratis follando es.

con viejos follando dildos gigantes chicas des nudas follando tetonas follando porno.

: Peppu orgasmi takaapäin gay seksi

Peppu orgasmi takaapäin gay seksi Olen top ja olen aina ihmetellyt, mitä btm yhdynnästä itselleen saa, kun niin halukkaasti haluavat ottaa kyrpää sisäänsä. Sama kun vähänkin hieroo ympäriltä. Joka kerta kuitenkin se on tuntunut paremmalta ja uskon, että rauhassa ja harjoituksen kautta olen päivä päivältä lähempänä sitä. Meikään vetoavat vanhemmat, vatsakkaat, viiksekkäät mutta kuitenkin voimakkaat miehenköriläät. Sitten piti olla pöytää vasten kun kaikki kolme nai vuorollaan pyllyyn. Siinä ainoa mikä merkkaa on partnerin sukupuoli.
Seksivälineet netistä homo seksikkäitä miehet Suppo aktivoi lantion alueen, kuten sulkijalihasten, eturauhasen ja suolen kannabisreseptoreita. Vastaa alkuperäiseen viestiin peppu orgasmi Kysymys kundeille btmjotka tykkää saada kalua peppuun. Seksi voi olla harrastus! Päästähän se kaikki lähtee. Hetero olen mutta olen kiinnostunut kokea miehen kanssa. Ei siis runkkaamalla tulleet. Eli sinun kohdallasi kyse lienee masokismista.
Peppu orgasmi takaapäin gay seksi Unohtui sanoa, että tietty on heteropareja, joissa mies on sekä fyysisesti että tavallaan psyykkisesti naista heikompi. Ei maatilalla sattumalta satu olemaan vain yhtä kukkoa. Se voi kuulostaa siltä, että minuun käy kipeää, mutta ei se niin mene. Tässä valmistajan sivuilta; Discover new depths of pleasure with cannabis anal suppository formulated for all-natural sensual enhancement during anal play. Vastaa alkuperäiseen viestiin kun miestä naidaan Juttelin yhden duunikaverini kanssa joka on täysi gay. Ne jotka eivät anna persettä mutta ottaa suihin kokonaan Silloin vasta tiesin, että on olemassa kolmensorttiasta seksuaalisuutta:
AIKUISTA SEURAA SEKSITREFFIT HOMO TREFFIT 977
Peppu orgasmi takaapäin gay seksi 222