Lihava alaston mies homoseksuaaliseen orgasmit

Homo
22-01-2018

lihava alaston mies homoseksuaaliseen orgasmit

Ja vielä kummastuttavampaa on, että syyllistäjänä on parisuhde- ja seksiterapeutti. Minäkin olen muuten kuullut sanottavan, että sammakoista voi ennustaa säätä.

Minulla on tällä hetkellä kaksi urheilullista, nuorta rakastajaa, jotka molemmat rakastavat kehoni jokaista kurvia. He rakastavat rintojani, peppuani, lantioni kaarta. Molemmat ovat erikseen sanoneet, että nimeomaan himoitsevat noita kurveja; eivät ihan fraasia naisessa pitää olla jotain, josta ottaa kiinni käyttäneet, mutta lähellä oli. Enkä minä pannut sitä mitenkään pahakseni, vaan kellistelin ihailun valokeilassa ja annoin poikien taputella kehoani. Minulle on sanottu, että kaikista kiihottavinta minussa on se, että uskallan heittäytyä intohimoon sataprosenttisesti; peittelemättä mitään kehoni osia, häpeämättä mitään.

Tällä ominaisuudella ei ole mitään tekemistä painon kanssa. No ei helvetissä pitäisi , eikä pitäisi kenekään muunkaan. Nauttikaa elämästänne, heittäytykää himojenne vietäväksi huolimatta siitä, oletteko lihavia, laihoja vai kaikin puolin sopusuhtaisia; kauniita, rumia, vanhoja tai nuoria.

Älkääkä nyt hitto vie ainakaan alkako kriiseillä kehoistanne yhtään enempää. Onneksi nyt edes yksi  tolokun immeinen, parisuhdeasiantuntija ja psykologi Tony Dunderfelt, ymmärtää toppuutella edes vähän. Ei siinä mietitä kiloja. Kukaan ei voi miellyttää kaikkia. Mutta ainakin minä voin ihan hyvin elää sen kanssa, että Suomessa on ilmeisesti ainakin ,36 miestä, jotka minun kehoni muodot tekevät seksuaalisesti tyytymättömämmiksi. Mäkin luin kulmakarvojani kohotellen tuota Kauneus ja terveys -lehden juttua.

Mutta koko lehti on muutenkin aina pelkkää laihduta, laihduta laihduta  -mantraa. Juu, itse en oikein tiennyt että itkeäkö vai nauraa - oli sen verran paksua heh tekstiä. Kiitos kommentista Mimumii - ja samalla uudesta "seuratut" -listalle lisätystä blogista! Juu, mulla tuli sama mieleen en myöskään koskaan hakeutuisi Teija-Liisan "vastaanotolle"! Tiedä sitten miten kontekstin ulkopuolelta nuo muutamat lainaukset olivat, mutta tällaisinaan eivät kyllä luo mielikuvaa kovin empaattisesta tyypistä!

Onpa tehty "tutkimusta" sellaisestakin osa-alueesta, että miksi pullukka on parempi sängyssä kuin hoikka? Siksi, että pullukka yrittää kopmpensoida ulkoisia mittasuhteitaan yrittämällä enemmän. Nettideitti-sinkku-aikakautenani totesin kaikki tutkimukset vääriksi. Toinen vaihtoehto on, että kaikki miehet valehtelivat armottomasti vain saadakseen seksiä.

Oma naiseuteni löytyi kolmekymmpisenä erottuani. Huomasin olevani viehättävä, haluttava ja sain haluta miten ikinä tahdoin. Sinkku-ja deittiaikana kaikki vahvistui. Nuoremmat, vanhemmat, pienet tai suuret, aivan sama. Joidenkin sallin päästä iholle asti ja toisten en, sillä en itse tahtonut. Minun ei tarvinnut alistua kosketuksille vain sen vuoksi, että rehevämpänä kelpaan edes jollekin. Nykyinen mieheni on minua pienempi. Hän on lyhyempi ja hänen farkkujaan en pysty vetämään pohkeitani ylemmäs.

Mutta läheisyy ja heittäytyminen lemmen pyörteisiin Myönnän, että suon ajatuksia muodoilleni ja rääkkään niitä aika ajoin salilla tai lenkkipolulla. Tulevat häät aiheuttavat hieman paineita, mutta vain vähän.

Siksi, että pullukka yrittää kompensoida ulkoisia mittasuhteitaan yrittämällä enemmän. Ja joo, enhän minäkään ihan pellossa elä, mitä syömisiin tulee. Yritän syödä terveellisesti ja liikkua säännöllisesti tosin muutamat repsahdukset eivät syökse minua depressioon , mutta tämä tietysti ihan oman hyvinvoinnin kannalta , ei siksi, että pelkäisin muuten olevani epäviehättävä.

Hyvinvoinnin vuoksi minäkin syön tervellisesti pääsääntöisesti. Näin rehevänä omaan ajatuskyvyn ja ymmärryksen. Treenailen ja pidän siitä. Mutta niin kuin sanoit, en minäkään viehättävyyden vuoksi näin toimi. Jos laiskottelu ja suussa sulavat herkut olisivat hyväksi, niin olisin A1- luokkaa. Piiskaan siis itseäni mukavuusalueen ulkopuolelle, jotta voisin elää laadukasta elämää ja nauttia itsestäni, läheisyydestä ja kaikesta elämän tarjoamasta tunnekirjosta.

Pohdinpa sitä, että edelleen meille tuputetaan hoikkaa naisihannetta. Samaan aikaan media paheksuu liian laihoja malleja, mutta samat liian laihat tytöt, mainostavat seuraavalla sivulla. On toki myös normaalipainoisia malleja. Kaiken normaalikoon ylittävät luokitellaan xl- tai pluskoon-malleiksi.

Miksi tarvitsee erillisen nimityksen? Ja nyt aion syödä fetapinaattipiirakkaa ja kuluttaa sen pois istumalla jumppapallon päällä samalla kun katson Master Chefiä!

Mitä tästä taas opimme: Mä olen puolestani joutunut miettimään, oonko tarpeeksi naisellinen ja haluttava, kun peilikuvassa kroppa ei vastaakaan Marilyn Monroeta. SM-tason urheilijana mulle on geenien ja treenin takia kertynyt enemmän lihasta ja teräviä kulmia kuin tissejä ja pehmeitä kurveja - ja hei, se on mulle enemmän kuin fine.

Mä oon tyytyväinen mun vartaloon, katsonut peiliin ja todennut, että näillä mennään. Ja se myös näkyy ulospäin, sillä oon sun lailla itsekin kuullut muutamaan otteeseen, että kiihottavaa mussa on itsevarmuus ja rentous oman vartaloni suhteen.

Lähtemättömimmän vaikutuksen tein erääseen mieheen, kun seksin jälkeen totesin, että mulla on nälkä ja lähdin jääkaapille. Kuulemma olin äärettömän kuuma siinä alasti seistessäni, lautanen kädessä ja mitään häpeilemättä. Näinpä - koskaan ei ole hyvä, ainakaan muitten mielestä.

Ja juuri tämän takia so. Loistavaa siis, että sinäkin olet! Hehe, mä olen tehnyt samat. Ja saanut myös siitä positiivista palautetta, me hieman pyöreämmät naiset kun myöskään emme oikein saisi syödä "julkisesti" tai sanoa, että meillä on nälkä. En tiedä, joskus olen kai lukenut jonkun "luotettavamman" tutkimuksen, joka tuli johtopäätökseen että miehet taas pitävät enemmän naisusta, joilla on hyvin muotoja ja kenties vähä rehevämpiä..

Myös jos lähtisin ajattelemaan omilla tyhmillä aivoillani, tutkimuksen on tosiaankin tehnyt Kauneus- ja terveys -lehti, jonka lukijat kenties ihannoivat enemmän terveyttä laihuutta ja kauneutta median luomaa kauneusihannetta , ei voida tätä tutkimusta ajatella yleisesti pitävän paikkaansa. Kenties se on tämän lehden lukijakunnan kesken vain totuudenmukainen.

Taas jos lähden omilla pienillä aivoillani miettimään esimerkiksi jonkun fittness -lehden tutkimuksena tämä voisi olla, että naisen salilla käymättömyys huonontaa seksiä.. Mä olen omien empiiristen kokemusten hehe perusteella päätynyt samaan. Vaikka toisaalta tietysti nämä partnereiksini valikoituneet tietysti preferoivatkin vähän runsaampia muotoja, eivätpä he kai minusta muuten niin olisi viehtyneetkään. Miehillä on erilaisia makuja naisten suhteen kuten on naisillakin miesten suhteen.

Joillekin kumppanin lihominen saattaa olla ongelma, toisille taas oma lihominen. Vaikka oikeasti hyvä seksi ei vaadikaan tietynlaista vartaloa Melkein aina kun puhutaan naisen painosta, rintojen koosta ja jopa hiusten pituudesta! Miksi ei voi myöntää sitä, että kaikki miehet eivät todellakaan pidä juuri minua ja minun näköistä naista kovin seksikkäänä, mutta sillä ei ole mitään merkitystä, koska minäkään en pidä kaikkia miehiä seksikkäinä ja minulle riittää, että se oma kumppani pitää minusta?!

Itsekin kävin vilkaisemassa tuota "tutkimusta" ja samalla paria muutakin aiheeseen liittyvää juttua, jotka olivat aivan yhtä typeriä tyyliin imurointitapasi kertoo millainen olet sängyssä. No näinhän se juurikin on - jokaisella on omat mieltymyksensä! Itse pidän hoikista miehistä, mutta monet ystävistäni preferoivat kunnon lihaksia tai jopa pientä "nallekarhumaisuutta" ;.

Ja kysymykseen siitä, miksi ei voi myöntää, ettei kaikki tykkää kaikista on tietääkseni ihan yksinkertainen syy. Vertailija ei ole itse sinut itsensä kanssa, jolloin joutuu pönkittämään itsetuntoaan muita väheksymällä. Jeesus kristus, kyllä on nyt tehty tutkimusta! Että kypsyttää tuollaisten juttujen julkaiseminen, miksi pitää paineistaa ihmisiä tuolla tavalla?

Ylipaino ei ole terveellistä, mutta en pysty käsittämään miksi ihmisiä pitää yrittää kaikin keinoin syyllistää siitä pois? Oman painonhallinnan pitäis lähteä ihan jostain muualta, kuin siitä ettei miehet tykkää jos paksu. Miehet tykkää ja ei tykkää niin monista asioista, johtuen ehkä vähän myös siitä, että miehiä nyt sattuu olemaan aika monta maailmassa, että sitä mielikuvitusihannetta jos lähtee jahtaamaan, niin pulassa on.

Aih, nyt kyllä minun maalaisjärkistä päätäni kolottaa kun katson tutkijaa, tulosta ja otantaa. En tiedä mitä tekisin jos joku mies kehtaisi mennä kommentoimaan minun vartaloani hänen haluttomuutensa syynä. Ei voi tulla yllätyksenä, että minulla on kurveja. Enkä minä aio häpeillä niitä. Lounaan jälkeen kiedomme alastomat kehomme jälleen toisiimme niin lähelle kuin mahdollista, ja juttelemme.

Logistiikkapomo silittelee koko ajan hiuksiani, kumartuu antamaan helliä suukkoja lauseitten väliin. Käperryn hänen kainaloonsa, hän laskee kätensä päälaelleni vetäen minut vielä lähemmäksi itseään, ja… nukahdamme toistemme syliin. LP kuulostaa aika todella kokeneelta, eli ei taida olla 1. Heh - juuei ole väliä siis. Mun puolesta saa tehdä vaikka leipätyökseen niin kauan kun mun ei tarvitse maksaa ei antanut mun osallistua mitenkään kuluihinkaan, totesi vaan että piffaa sinä vaikka seuraavalla kerralla.

En ole vielä koskaan törmännyt yhtä huomaavaiseen tyyppiin! Tätä lukiessa omatkin posket rupeavat punottamaan ja tässä työpisteellä päästelee äänettömiä huokauksia.

Mä kans tässä mietin, että not safe for work -disclaimer ei olis pahitteeksi koko blogille, ei vain yksittäiselle postaukselle: Jos tämä tapahtui oikeassa elämässä sinulle aikuisten oikeasti, olen sitä mieltä, että sinun pitäisi voida lopettaa päivätyöt ja ryhtyä naisten deittailucoachiksi. Mä näen miten olet prosessissa mukana alusta asti, kun ilmoitus laaditaan. Ok no, kompastuskiviä on Ja sitten, tietty, jos tulisit tunnetuksi, miehet ehkä tunnistais CW: Mutta olen kyllä vahvasti sitä mieltä, että aika moni maksaisi aika paljon saadakseen kokea saman kuin sinä.

Ja olen myös sitä mieltä, että meidän kannattaa matkia sinua lähestymistavassasi. Sehän voisi vielä olla suht helppoa, jos itsellä vain on sana hallussa.

Mutta viestittää voi tosiaan myös lähettämällä biisejä ja netistä löydettyjä kuvia, jotka ilmaisevat tunteita ja tunnelmia. Vaikeampaa voi toisaalta olla omaksua tuo terve itseluottamuksesi. Mä aina pyydän toista katsomaan mua orgasmin hetkellä. Siitä vasta pääseekin sfääreihin. Wow - siinäpä businessidea! Saammeko nyt kuitenkin huomauttaa, että "alkaa"-verbin jälkeen tulee infinitiivi ykkösen perusmuoto. Eli se on "alkaa riisua" tai "ruveta riisumaan", mutta ei niiden sekoitusta. D Näin voi käydä jos kiimoissaan kirjoittaa Samalla Kotus päätti sallia myös vuoren kiinnittämisen vaatteisiin.

En voi olla jatkamatta näin täysin ohi aiheen, että Kotimaisten kielten tutkimuskeskuksen nimi eimuuten enää ole tuo - nimi vaihtui vuonna Kotimaisten kielten keskukseksi. Pilkunviilausten ketju on loputon! Viilatkaahan joku tämän minunkin viestini kieltä tai terminologiaa! Varmaan ainoita asioita jotka opin yläasteen äidinkielentunneilla. Pakko kommentoida kun eksyin tänne toisen blogin kautta. Tainnut lukea vähän liikaa harlekiinikirjoja.

Kaikkea ei tarvitsisi sentään julkaista. Ja ei en aio enää tälläistä lukea. Paljon parempaa luettavaa kuin yksikään Harlekiini kirja, ja olen lukenut niitä aika monta. Tätä blogia lukiessa alkaa janoamaan vain lisää ja lisää luettavaa, koska Gougar, blogisi on hyvin koukuttava. Lukenut tätä alusta alkaen. Minulle se on ihan sama onko kyseiset tapahtumat fiktiota tai faktaa, tosin itse uskon jälkimmäiseen.

Minusta on hienoa että Gougar uskaltaa kirjoittaa hänelle hyvin intiimeistä asioista, jotka saavat minun poskeni punoittamaan. Olet minusta hyvin rohkea nainen ja minusta on hienoa että uskallat toteuttaa haaveitasi ja halujasi.

Kaikista ei siihen ole. Joten toivon sinun jatkavan samaan malliin, omaa elämääsi eläen, ihan sama mitä muut ovat mieltä. Tämä on sun elämä ja sun hetki, elä täysillä Yhh, että pitikin taas lukea.. Puuma on kyllä maalannut itsestään niin luotaantyöntävän kuvan - lihava, tupakoi, pettää, harrastaa suojaamatonta seksiä JA vieläpä silloin kun on menkat. Jotenkin nyt en pääse hekumalliseen tunnelmaan kiinni. Jos nyt aletaan pilkkua viilaamaan, niin nykyisellään en petä, eikä seksikään ollut suojaamatonta.

Onneksi Logistiikkapomo ei muuten jaa inhotustasi menkkaseksiin - ja tupakoi itsekin! Niin ajattele - olen tuota kaikkea ylläolevat viilaukset poislukien , ja silti kehtaan olla onnellinen ja jopa puhua siitä julkisesti! Itsehän kiljuisin riemusta jos joku haluaisi menkkojen aikana koskea. Siis eihän nainen tietty saisi haluta yhtään mitään kun kehtaa poistaa kehostaan munasolut jotka mahdollistaa elämän.

Pitäis mennä nurkkaan häpeämään. Millä vuosiluvulla me elettiinkään? Oisko Logistiikkapomolla vaikka nuori ja komea poika? Voisi lähettää tänne päin~. No voi kamalaa, että ihan oikein harrastaa menkkojen aikaan seksiä. D Arvaas mitä, niin teen minäkin, jos siltä tuntuu.

En kolmena ekana pahimpana vuotopäivänä, mutta sen jälkeen joo pannaan välillä pyyhe perseen alla tai vaikka suihkussa. Kun ei seitsemää päivää jaksa useinkaan ilman olla. Voishan sitä vaan antaa suihinottoja miehille tai runkkailla pelkkää klitorista tamponi paikallaan, mutta miksi, kun ei miestäkään ällötä, jos joku veritahra sattuu näkymään. D Piti kirjoittaa ihan vain miehelle.

Meillä kun ei avointa suhdetta tms. Pointsit miehelle, ettei haitannut. Ja kyseessä sentään eka tapaaminen

.

Lihava alaston mies homoseksuaaliseen orgasmit

Lihava alaston mies homoseksuaaliseen orgasmit

Lihava alaston mies homoseksuaaliseen orgasmit En tiedä, joskus olen kai lukenut jonkun "luotettavamman" tutkimuksen, joka tuli johtopäätökseen että miehet taas pitävät enemmän naisusta, joilla on hyvin muotoja ja kenties vähä rehevämpiä. Jos suinkin kerkeät niin lukaseppa viimeinen Kodin kuvalehti. Mitenkäs sallitteko suhteet vai vain seksin? Ei siinä mietitä kiloja. Mutta niin kuin sanoit, en minäkään viehättävyyden vuoksi näin toimi. Logistiikkapomo hymyilee nautinnollisen valloittavasti, enkä voi olla vastaamatta hymyyn; sitten hän kiihdyttää tahtia ja sulkee silmänsä koko kehonsa jäykistyessä, voihkii äänekkäästi purkautuessaan, suutelee minua rajusti.

Porno porn videos porno espqñol arabes videos porno videos famosas abuela xxx follando embarazada porno español videos gordas naturales videos porno xxx gratis porno.

con negros travestis follando trios hd maduras porno gratis videos de lesvianas sexo porno tias buenas vidios de sexo interracial latinas follandose videos gratis pelicula porno porno lesbicas videos porno tetas naturales video sexo gratis videos mamadas maduras sexys porno gordas videos sadomaso vídeo xxx amater follando duro vintagexxx videos porno como follar con jovenes videos porno españolas gratis toro pprno follando como follar bien videos gratis en español gratis rubias mujeres fallando mujeres chupando pollas grandes cougar porn tube chicas buenas gordas lesvianas follando latinas folladas videos xxx españolas porno español gratis tetonas mujeres haciendo el culo videos hentai xxx videos de embarazadas amateur xxx x masajes porno pelirojas es.

con transexuales follando porno trio putas videos porno hd latinas follada coños peludos gratis chicas 19 sexo erotico video mamada video porno gratis faking porno xxx tias buenas desnudas en hd gratis en español maduras mujeres haciendo pajas porno sexo con enanas peliculas porno manga porno porno hd free videos maduras cachondas follando masajes eroticos gratuitos videos de mujeres maduras follando jenna jamenson gordas vídeos porno squirting follando videos poro gratis polla folladoras se folla a tope video lesbianas viejas porno rubias peludas follando follada enseñando el culo chicas sexo en hd videos jovenes videos porno gratis vídeos de gordas maduras ver pelis porno de sexso gratis maduras mamadas pollas calientes videos sexuales gratis sado videos porno ruvias follando porno.