Oulu seksi tarinat seksi homo

Homo prostituoituja
05-06-2018

oulu seksi tarinat seksi homo

Tämä stereotypia vaikuttaa suoraan itsensä avoimesti biseksuaaleiksi määrittävien ihmisten elämään. Näin pohtii Seppo, päähenkilö Psyke ry: Seppo ymmärtää lopulta olevansa homo, eroaa vaimostaan ja päätyy parisuhteeseen miehen kanssa. Yhtä helppoa ei ole tosielämän Sepoilla, joiden seksuaalinen halu ei kohdistu pelkästään miehiin tai pelkästään naisiin, ja joilla on tai on ollut suhteita eri sukupuolia olevien ihmisten kanssa. Sepoille on yleensä tarjolla tarinaansa vain kaksi mahdollista loppua: Jos Seppo miehen kanssa parisuhteessaan ollessaan sanoo olevansa biseksuaali, se kyseenalaistetaan — ja jos Seppo sekä jatkaa avioliittoaan naisen kanssa että seksiseikkailujaan miesten kanssa, hän toteuttaa biseksuaaleihin liitetyt ennakkoluulot ja tulee moninkertaisesti paheksutuksi.

Ajatus biseksuaalisuudesta muoti-ilmiönä ja biseksuaaleista heteromaailman tylsyyttä homo- ja lesboyhteisöihin pakenevina turisteina on vanha ja vahva. Se on kestänyt vuosikymmeniä ja siirtyy sukupolvesta toiseen. Avoimet biseksuaalit kohtaavat usein ennakkoluuloja homo- ja lesboyhteisöissä. Biseksuaalisuus samastuu tässä tokaisussa epäluotettavuuteen ja sitoutumiskyvyttömyyteen. Se, että ihminen tunnustaa oman eri sukupuoliin liittyvän seksuaalisen halunsa ja suhdehistoriansa, ja määrittää itsensä niiden pohjalta biseksuaaliksi, näyttäytyy epäluottamuslauseena suhdetta ja kenties lesbopiirejä kohtaan yleensä.

Ihminen ei kuitenkaan voi muuttaa seksuaalista haluaan ja identiteettiään vain sen mukaan, kenen kanssa on parisuhteessa. Homoyhteisöissä vakisuhteen ulkopuoliset seikkailut ja rinnakkaissuhteet ovat keskimäärin hyväksyttävämpiä kuin valtavirran heteronormatiivisessa väestössä — ainakin niin kauan kuin vakisuhteen molemmat osapuolet ovat miehiä.

Bimiehelle voidaan sanoa, että biseksuaalisuus ja sivusuhteet ovat hyväksyttäviä, kunhan tämä on vakisuhteessa toisen miehen kanssa.

Naisen kanssa vakituisesti olevan bimiehen miessuhteita paheksutaan tai niille nauretaan. Miehen kanssa oleva, itsensä julkisesti biseksuaaliksi määrittävä mies tulkitaan homoksi ja naisen kanssa oleva joko heteroksi tai kaapissa olevaksi homoksi.

Biseksuaalisuus mitätöityy ja muuttuu näkymättömäksi varsinkin silloin, kun ihminen on vakituisessa yksiavioisessa parisuhteessa — ja jos ei ole, niin hänen nähdään todistavan sen, minkä kaikki jo tietävät: Tämä tarkoittaa paradoksaalisesti sitä, ettei biseksuaalisuuteen uskota, ellei biseksuaali toteuta biseksuaalisuuteen liitettyjä ennakkoluuloja.

Homo- ja lesboyhteisöissä biseksuaaleihin kohdistuukin perustavanlaatuinen ennakkoluulo: Tämä ennakkoluulo ei tule esiin heteronormatiivisissa ympyröissä, joissa biseksuaalisuutta sen sijaan voidaan pitää kiihottavana ja kiinnostavana ilmiönä, jota kohtaan ollaan joskus tunkeilevan uteliaita. Biseksuaalit mielletään epäluotettaviksi, ja jos biseksuaali päätyy pettämään suhteessa, sen oletetaan kertovan biseksuaaleista yleensä, eikä pelkästään pettäjästä itsestään.

Ja jos biseksuaaliksi itsensä määrittävä ihmisen suhde samaa sukupuolta olevaan kumppaniin päättyy, ja jos hän tämän jälkeen päätyy yhteen eri sukupuolta olevan kanssa, sen nähdään vahvistavan jo ennestään oletetun heteromaailman houkutuksen.

Vaikka biseksuaalisuuteen liittyvät stereotypiat muuttuvat vuosikymmenien kuluessa, niiden ydin kuitenkin säilyy. Biseksuaalisuus mielletään väliaikaiseksi, joko merkiksi trendien seuraamisesta tai seksuaalisesta kypsymättömyydestä, tai sitten pelkästään yksittäiseksi seksiseikkailuksi, jonka läpi käytyään voi palata heteronormatiivisuuden helppouteen.

Samoin säilyy ajatus biseksuaalisuuden liittymisestä pelkästään seksuaalisuuteen: Tällaiset kestävät ennakkoluulot vaikuttavat siihen, miten eri sukupuoliin seksuaalista vetoa tuntevat ja rakastuvat ihmiset itsensä määrittelevät. Ei ole itsestäänselvää, että ihminen määrittää itsensä biseksuaaliksi, vaikka hän kokisikin halua eri sukupuoliin tai vaikka hänen suhdehistoriaansa kuuluisikin suhteita eri sukupuoliin.

Biseksuaalisuuteen liittyvät ennakkoluulot voivat olla niin voimakkaita, että on helpompaa määritellä itsensä jollain toisella nimikkeellä kuin biseksuaaliksi. Homo- ja lesboyhteisöissä aktiivisesti toimiva biseksuaali voikin julkisesti määritellä itsensä homoksi tai lesboksi ja pysyä biseksuaalisuutensa suhteen kaapissa.

Jotkut biseksuaaliksi itsensä määrittävät ihmiset kuvaavat seksuaalista identiteettiään biseksuaaliksi, kun taas heidän sosiaalinen ja yhteisöllinen identiteettinsä on lesbo tai homo. Biseksuaalisuudesta vaikeneminen on helpointa silloin, kun elää pitkäaikaisessa yksiavoisessa suhteessa samaa sukupuolta olevan kanssa. Kaapit voivat kuitenkin olla myös sisäkkäisiä.

Jotkut biseksuaalit ovat ensin määrittäneet itsensä homoiksi tai lesboiksi, koska biseksuaalisuuteen on liittynyt niin paljon kielteisiä mielikuvia ja ennakkoluuloja. He ovat voineet tulla kaapista ulos kaikille läheisilleen homoina tai lesboina, mikä on saattanut olla hyvinkin haastavaa. Tällaisessa tilanteessa oman seksuaalisuuden pohdiskelu ja toteaminen biseksuaaliseksi voi olla vaikeaa, ja vielä vaikeampaa, jopa mahdotonta on kertoa biseksuaalisuudesta läheisille, jotka jo ovat tottuneet siihen, että läheinen on homo tai lesbo.

Homo- tai lesboidentiteetin rakentaminen ja ulostulo on voinut olla raskas prosessi, joka mitätöityisi, jos löydetystä biseksuaalisuudesta puhuttaisiin ääneen. Joillekin biseksuaaleille avoimuus on seksuaalivähemmistöpoliittinen valinta.

Avoimesti biseksuaalina homo- ja lesboyhteisöissä toimiminen on yksi aktivismin ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen muoto, jonka hintana on altistuminen ennakkoluuloille ja jatkuva vaatimus selittää sekä omia elämänvalintoja että biseksuaalisuutta ylipäätään. Avoimelle, seksuaalipoliittisesti aktiiviselle biseksuaalille biseksuaalisuudesta voi tulla teema, josta joutuu puhumaan toistuvasti.

Jos vielä vuonna kysyttiin, pakenevatko homoseksualistit Suomesta, nyt kotimaassakin tuntui olevan enemmän tilaa hengittää. Aikojen muuttumista pohdittiin jutussa näin: Suomi on viime vuosina esiintynyt usein eurooppalaisten lehtien, eikä vähiten gay-lehtien palstoilla vanhoillisten, homoseksualistien syrjintää koskevien suomalaisasenteittensa ja kaksinaismoralististen homoseksuaalilakiensa ansiosta. Kun ajatellaan sallivuuden ja vapaamielisyyden suovia nautinnollisia ihmissuhteita, voi vain todeta, että Suomi on jo pelkästään Pohjoismaissa selvästi jäljessä.

Silti, kyllä Härmänkin pojan rinnassa sykkii lämmin sydän. Hänen juroutensa sekä suomalaisen elämäntavan aiheuttamat estonsa karisevat viimeistään silloin, kun pääsee toisenlaiseen, estottomaan ja iloisesti käyttäytyvään seuraan.

Paikkoihin, joita Suomesta ei luulisi löytyvän ollenkaan. Ne kaikki olivat vielä muissa ravintoloissa tiettyinä iltoina järjestettyjä tilaisuuksia — Suomen ensimmäisen varsinaisen homobaarin Gay Gambrinin avautumistahan saatiin odotella vielä nelisen vuotta [ks.

Helsingin Diana-clubissa musiikki kaikaa nauhalta. Värivalot, diaheittimet, luovat omaa viehkon villiä fiilistänsä. Lavalle tulee karvarintainen kaveri, alkaa esittää; aukoo suutaan laulun tahtiin, elehtii. Lanne hurmaa, käsi tekee kaarteen, norsunluurunkoinen kukkakoristeinen viuhka heilahtaa tyylikkäästi.

Iltapuku on punainen ja pitkä. Peruukki vaalea, kihartuva, kukin koristeltu. Meikki on sitä luokkaa, että joko kasvotaiteen erikoiskurssi on suoritettu arvosanalla erinomainen — tai sitten sivellin luontuu käteen syntyjään.

Rinnat on muokattu paikalleen, pehmeän muodon antaa kiinteän massan päälle puhallettu — kortonki! Kullankeltaiset rintakarvat rehottavat syvään, syvään uurretun iltapuvun kaula-aukosta. Nyt jutun kirjoittajat olivat kuitenkin tulleet katsomaan tavallista gay-keskiviikkoiltaa ilman sen kummempia tehosteita. Yhdeksän jälkeen ihmisiä saapuu sisään jo tasaisesti, katseet liukuvat, puheensorina yltyy, pikkupeput, farkut ja teryleenit heiluvat, ilmapiiri tihenee.

Rytmikäs ja hyvin valittu diskomusiikki tunkeutuu luihin ja ytimiin. Jäämme ravintolasalin ovelle ihmettelemään eteemme aukeavaa väenpaljoutta, talo on tupaten täynnä, niin poikia kuin tyttöjäkin, vapaita paikkoja ei näy missään. Musiikki on hyvää, jatkuvatempoista, mannermaista, ihmiset tanssivat tanssimisen ilosta. Farkut ja sporttarit tuntuvat olevan rautaa. Siksi Studio on tällä hetkellä ehdoton in Helsingin gay-piireissä. Kyse oli Erkki Juhanin Ravintola Kaisaniemessä järjestämistä diskoilloista, joista voi lukea myös aiemmasta blogikirjoituksesta sekä QX.

Ysikutosestakin tutun Antinous-nimimerkin jutussa kerrotaan diskon avajaisillasta näin: Illan mittaan selvisi, etteivät vain paikan ulkonaiset puitteet olleet erilaisia muihin gay-diskoihin verrattuna, vaan myös järjestäjät olivat uusia.

Erikoismaininnan ansaitsee nuori disc-jockey, joka todella sai aremmatkin vaihtamaan kaljapullonsa ja drinkkinsä parkettiin. Sitä paljasta pintaa, tuli uimastadikan sauna mieleen. Shown taiteellisuus oli kyllä ehkä joillekin liikaa, mutta monet puolituntisen aikana nähdyt korkeatasoiset näyttelijäsuoritukset hämmästyttivät taas erilaisuudellaan toisia.

Täydet oikeudet, suuri baari. Sydän hieman väristen astuin tunnelmalliseen, hämyisästi valaistuun ravintolasaliin, jossa jo nyt oli enemmän ihmisiä kuin aikaisemmin edes olin osannut kuvitella. Ja lisää tuli koko ajan. Lauantai on suosittu ilta. Eteisen seinältä löytyi suuria tiedotuksia Club Cabaretin järjestämistä matkoista kaikille kiinnostuneille. Ravintolasalin muoto ihmisineen taas oli mielestäni jotain ainutlaatuista, ja mursuviiksinen englantia puhuva tiskijukka, aivan kun ei Suomessa olisikaan.

Vieressäni istuva kaveri, Hannu, oli mukava ja hän hymyili kauniilla valkoisilla hampaillaan niin, etten tiennyt mihin käteni panisin. Tempaan Hannun mukaan parketille, johon suuren tungoksen vuoksi hädin tuskin mahdumme. Kohta tulee jo aamu, mutta vauhti vain jatkuu, aamukahteen asti. Silti viimeiset hitaat tulevat aikanaan ja pääsen painautumaan tiiviisti Hannun lämpöistä olemusta vasten. Hän maistuu hyvältä, mieheltä. Seta -lehden työryhmän kirjoittamassa jutussa kutsutaan Club Dianaa peitenimeksi, jonka alla harjoitettiin monenlaista hämäräbisnestä: Osavastuuta hämäräbisneksistä vieritettiin myös Lehtimiehet Oy: Tämä herätti huolta henkilötietojen joutumisesta vääriin käsin.

Kuittasin asian kädenhuitaisulla ja totesin, että nykyään ei enää nahistella menneistä, vaan alan järjestöt tuntevat vastuunsa yhteisömme etuja ajaessaan. Yhtä arvokasta on Psyken ja Ysikutosen työ, samoin Club Dianan työ. Koska on olemassa eri järjestöjä ja lehtiä, on olemassa eri mielipiteitä ja näkemyksiä.

Tällaisen tosiasian ei pitäisi olla riidan tai koston aihe vapaassa maassa. Jos se sitä on, pitäisi pysähtyä pohtimaan, aiheutuuko siitä enemmän vahinkoa kuin hyötyä. Pääkirjoituksessa mainittiin, että asian selvittely oli kesken, joten lehti pidättäytyi muista kommenteista.

On tuskin sattumaa, että Setan, Club Dianan, Lehtimiesten ja Psyken välit kriisiytyivät juuri vuonna — vain reilut puoli vuotta sen jälkeen, kun Suomen ensimmäinen aids-tapaus oli tullut lööppeihin.

Tätä työtä teki myös Psyke esimerkiksi Ysikutosen sivuilla. Kallen ja Mossen sekä Club Dianan intressit taas olivat ensisijaisesti kaupallisia, ja ne jatkoivat yhä katteettomammaksi käyneen seksuaaliutopian kaupittelua kriisistä huolimatta. Ilman aids-kriisiäkin oli selvää, että Seta ei olisi poliittisine näkemyksineen voinut olla enää kauempana Kallen kaltaisen pornolehden visiosta, missiosta ja tavoitteista.

Lukiessa huomio kiinnittyy seuraaviin kohtiin: Setalaiset haluavat eritoten korostaa ihmiskäsitystään. Kysymys on heidän mielestään ihmissuhteesta, ei seksistä. Todellisuudessa suhteita on monenlaisia, lyhytaikaisista elämänikäisiin rakkaussuhteisiin.

Kalle itse esitteli alkuvuosien satunnaisia poliittisia irtiottoja lukuun ottamatta homoseksuaalisuutta juuri näiden yhden — etten sanoisi tuhannen ja yhden — yön tarinoiden kautta. Sekä Kalle että setalaiset uskoivat kyllä homoseksuaalisuuden olevan rakkautta, mutta Kallessa rakkaudella oli parasta ennen -merkintä.

Aids-kriisi teki tästä näkemyserosta kysymyksen hengestä ja elämästä ja koko yhteisön tulevaisuudesta. Setan ja kaupallisten toimijoiden välisen kärhämän kulminaatiopisteenä voidaan nähdä paitsi Seta -lehden Club Diana -juttu myös Seta-aktivistien toimet, jotka johtivat Club Dianan homosaunan sulkemiseen.

Olli Stålström kertoo edellä mainitussa Finnqueer -artikkelissaan setalaisten arvelleen, että saunassa harjoitettiin suojaamatonta seksiä. Kun hän oli ehdottomasti kieltäytynyt tästä, setalaiset olivat kutsuneet lehdistön paikalle ja tehneet saunaan henkilökohtaisesti ratsian. Julkisen reaktion nähtyään vuokraisäntä oli sulkenut saunan heti. Stålströmin mukaan operaation tavoitteena oli suitsia väitteitä, joiden mukaan homot tartuttivat tautia tahallaan.

Samalla hän myöntää, että operaatio oli eettisesti ongelmallinen, koska kritiikki saunaa kohtaan oli mahdollista tulkita puuttumiseksi elinkeinonvapauteen sekä homoihin kohdistuvien pakkokeinojen tukemiseen. Sangen uskottava selitys Kallen onnistumiseen ja Mossen epäonnistumiseen löytyy Timo Korpin kirjasta Lihaa säästämättä: Suomessa on aina ollut vaikeaa saada ostajia lehdelle, joka kaupan tai kioskin kassalla leimaa ostajansa homoksi.

Käytännössä, sen lukijakunta on pääasiassa homoja, jotka suostuvat maksamaan muutamasta itselleen ja kaltaisilleen suunnatusta erikoissivusta täyden lehden hinnan. Mutta Kallen ostaminen ei leimaa ostajaansa samalla lailla kuin [ Mossen kaltainen] puhdas homolehti, siinä sen salaisuus.

Samalla tunnustetaan lehden merkitys suurten massojen tavoittajana: Kallen homoeroottiset tarinat ovat parhaimmillaan olleet vilpittömien ihmisten elämänsä tärkeimmistä kokemuksista kirjoittamia, rosoisia mutta usein myös aidon aistillisia tosikertomuksia. Lehden huonointa antia ovat taas olleet esimerkiksi nimimerkki Caesarin — — puisevat isku- ja naimaseikkailut eri puolilla Suomea.

Selviä tilaustöitä, yhtä aistillisia kuin Valintatalon makkaramainokset ja seksikkäitä kuin seteliraha. Vaikka moisia isku- ja naimaseikkailuja karsastaisi kuinka, näin vuosikymmenten jälkeen niillä on mielestäni kiistaton arvo historiallis-fiktiivisinä dokumentteina.

Historiallisina siksi, että mihinkään muihin tuon ajan kirjallisiin lähteisiin ei ole yhtä kattavasti ja säntillisesti kirjattu pienempien suomalaiskaupunkien kohtaamispaikkoja eikä varsinkaan kuvailtu niiden tunnelmia.

Ja fiktiivisinä siksi, että seksikokemusten kuvailussa on usein melkoista kalavaleen makua — Caesar kun onnistui aina nappaamaan pelkästään suuria vonkaleita. Caesar etsi piirakkaa Karjalan laulumaita myöten, mutta homo-Suomen Lönnrotia hänestä on vaikea leipoa. Silti hän oli omanlaisensa kansanperinteen kerääjä.

Pamautan viimeisen selaamani  Kallen vuosikerran kiinni, kannan kirjat tiskille ja astun huojentuneena lukusalin ovesta ulos. Kaivaessani muistikirjaa lukollisesta kaapista huomaan yhtäkkiä, että farkkujeni puolirisa vetoketju on tehnyt taas tenän: Samasta aiheesta ja aiheen sivusta:

... Ajatus biseksuaalisuudesta muoti-ilmiönä ja biseksuaaleista heteromaailman tylsyyttä homo- ja lesboyhteisöihin pakenevina turisteina on vanha ja vahva. Jos se sitä on, pitäisi pysähtyä pohtimaan, aiheutuuko siitä enemmän vahinkoa kuin hyötyä. Homo- ja lesboyhteisöissä biseksuaaleihin kohdistuukin perustavanlaatuinen ennakkoluulo: Tämä kuvasti sitä, että kansainvälisen homokulttuurin läpäissyt seksuaalinen vapautuminen oli muuttumassa eksoottisesta matkamuistosta arkitodellisuudeksi myös aavan meren tällä puolen. Seksikeskeinen ihmiskuva oli Kallessa universaali, ja lehti pyrki osaltaan taistelemaan meidän kaikkien naimaluvan puolesta.

: Oulu seksi tarinat seksi homo

HIERONTAA GAY TALLINNASSA AIKUISVIIHDE KUOPIO 773
HOMOSEKSUAALISEEN SEKSITREFFIT VAASA SEKSISEURAA ILMAISEKSI 665
Nuruhieronta homo ovulaatiovuoto Homoseksuaaliseen thai teen sex suomalaista sexiä
Kullankeltaiset rintakarvat rehottavat syvään, syvään uurretun iltapuvun kaula-aukosta. Erikoismaininnan ansaitsee nuori disc-jockey, joka todella sai aremmatkin vaihtamaan kaljapullonsa ja drinkkinsä parkettiin. Peruukki vaalea, kihartuva, kukin koristeltu. Täydet oikeudet, suuri baari. Kesällä on aikaa herkutella itse tehdyillä makkaroilla — herkullisen juustoiset ros­ma­rii­ni­pe­ru­nat sopivat kumppaniksi Ruoka.

GAY ILMAISET SEKSI VIDEOT SEXWEBCAM

Isoa kyrpää sain nuorta kalua homoseksuaaliseen

LATEX FETISSI HOMO KAUNEIMMAT KALU