Homoseksuaaliseen itsetyydytys vaimolle vierasta munaa

Gay dating sites
13-01-2018

homoseksuaaliseen itsetyydytys vaimolle vierasta munaa

Ei tarpeeksi paljon, ei tarpeeksi hyvää. Et varmasti tyytyisi siihen ja se ei pettämistäsi lopettaisi. Minulle riittäisi kerta viikossa. Se ei olisi tarpeeksi - siinä olet oikeassa - mutta se olisi riittävästi, tyytyisin siihen kyllä. Sen verran olisin valmis joustamaan omista tarpeistani.

Jotain tilastoja olen lukenut, missä kysyttiin ihmisiltä, että jos puoliso pettäisi, niin jatkuisiko suhde vai ei, ja haluaisivatko he tietää vai ei. Enemmistö sanoisi että suhde jatkuisi ja että he eivät haluaisi tietää. Vaikeita kysymyksiä nämä on, ja kautta aikojen ja kulttuurien vieraissa pedeissä on vierailtu.

Aika monella meistäkin geeniperimässä muita kuin virallisten esi-isien geenejä. Joo, juuri näin meilläkin Mehän ollaan puhuttu jopa avioerosta, ja miehen kanta oli, että se on kaikkein viimeisin vaihtoehto, jonka edelle menee "salapettäminen" tai jopa avoin suhde. Usein nuoren miehen seksidraivi on niin vahva, että myöhemminkin voi ymmärrystä löytyä sille, kuinka perustavanlaatuisista ja inhimillisistä tarpeista on kyse. En osaa sanoa mikä on oikea tapa elää parisuhdetta, eikä mielestäni kenenkään kuulu muiden suhteita arvottaakaan, mutta löydän paljon aikuista ja kaunista kunnioitusta sinun ja miehesi suhteesta.

Kiitos, kun kirjoitit aiheesta! Ensinnäkin täytyy sanoa, että teksti oli tosi hyvin kirjoitettu, raaka ja rehellinen. Arvostan sitä, että kirjoitat itseäsi säästelemättä ja totuutta kaunistelematta. Näinhän se on, että moraali on venyvä kuminauha.

Vaikka nauha venyy, se ei toivottavasti täysin katkea. Sitä en tiedä, onko paluuta alkutilaan koskaan olemassa, vaikka paine hellittäisikin. Olen tehnyt omasta elämänpiiristäni sen havainnon, että mitä musta-valkoisempi ja jyrkempi periaate, sen todennäköisemmin sitä rikotaan, kun tilanne tulee.

Ihan kuin periaatteen jyrkkyys jo kertoisi henkilön pelosta, että itsestäkin löytyy tarvittaessa se tummempi harmaan sävy. Itse ajattelen, että tarvittaessa pystyisin kaikkeen samaan kuin sinäkin.

En kuvittele hetkeäkään olevani sellaisen yläpuolella tunteiden, epätoivon ja tilaisuuden tullessa. En halua olla se ihminen. Teen kaikkeni, ettei siihen päädytä. Mutta niinhän sinäkin teit. Minusta se myös näyttää sen, mitä moni lukija ei tunnu aina sisäistävän — olet itse itsesi kovin kriitikko.

Toisaalta totuus on se, että itseään täytyy rakastaa ja itselleen täytyy olla armollinen, jos aikoo elää tätä elämää. Vaikka olisikin oman elämänsä Heisenberg. Oma kokemukseni on osoittanut, että niin kauan kun härkää ei tartuta sarvista, mikään ei muutu. Oma tilanteeni on päinvastainen kuin Cougarilla. Kärsin itse haluttomuudesta ja mieheni sijaiskärsii asiasta minun kauttani.

Koska rakastamme toisiamme, olemme kumpikin sitoutuneet yrittämään tahoillamme. Minä käsittelen haluttomuuttani terapiassa. Ja puolisoni on joustanut omista haluistaan ja yrittänyt löytää kanssani läheisyyden suhteen uutta yhteistä säveltä. En tiedä vielä selviämmekö tilanteesta. Moni täällä kommentoiva penää ykkösmiehen oikeuksia. Mutta ehkäpä hänkin sisimmässään tietää, että on myös itsekästä vaatia toista elämään seksittömässä parisuhteessa.

Ainakin ajattelen niin oman puolisoni suhteen. Elämä ei todellakaan ole mustavalkoista. Mutta niin kaun kuin on rakkautta, on toivoa: Itse olen täysin samaa mieltä, vaikken pettämistä itse osaisi ajatellakaan omalle kohdalleni ratkaisuna vastaavaan tilanteeseen.

Luulenpa että teidän pitäisi ykkösmiehen kanssa käydä testaamassa parisuhdejooga, parisuhdeterapia sekä seksiterapia. Jälkimmäiseen suosittelen miltei sellaista huuhaa terapeuttia enemmänkin, muistaakseni hesarissa kirjoitettiin tällaisestä ihan vasta tässä keväällä! Sellaisesta marttamaisesta tädistä joka oli aivan toista kuin ne thai-hierojat.

Työpaikan taukotilassa luin lehteä jossa psykologi Luukkala kertoi että koetinkiviä on se että parisuhteeseen panostetaan liian vähän aikaa tai se että siltä vaaditaan liikaa. Liikaa tunteista puhuminen ei ole välttämättä hyväksi suhteelle, niistä on hyvä puhua silloin kun määritetään suhteen odotukset, arvot ja tavoitteet.

Sen jälkeen pitää olla tekoja niiden saavuttamiseksi. Suhteen peruspilarit olisivat nämä: Sopivasti erilaiset, ei tarvitse olla aina samaa mieltä ja toisen eriävää mielipidettä tulisi myös kunnioittaa - eikä toista saa muuttaa liikoja nimittäin jos toinen alkaa toimia samalla tavalla kuin itse niin molemmista tulee kovin samanlaisia ja suhteen jännite katoaa, sitten ollaan kuin sisko ja veli.

Tarpeeksi yhdessä - riittävästi erossa, parisuhteessa pitää olla yhteisiä juttuja mutta myös omia juttuja, pitää kannustaa toista menemään viettämään 'poikien tai tyttöjeniltaa' ja luopua siitä sairaalloisesta mustasukkaisuudesta.

Elinikäinen oppiminen, on tärkeää löytää ne omat juttunsa josta saa kicksejä elämäänsä koska positiiviset asiat heijastuu positiivisena suhteeseenkin. Itse muuten olen ollut kahdesti sellaisessa suhteessa missä on haluttomuutta esiintynyt. Ensinnä olin suhteessa Bernoul-fanin kanssa jonka kanssa asuimme yhdessä ja naimme kuin kanit. Sitten häntä lakkasi tekemästä mieli. Hajosin miltei joka kosketuksesta koska olin niin puutteessa.

Mietin pettämistä, saatoin masturboida 10krt päivässä mutta se ei korvaa siltikään toisen kosketusta. Lopulta erosimme koska hän ei syttynyt tarpeeksi minusta.

Toisessa suhteessa minä olin se haluton sen jälkeen kun mies antoi itsensä lihoa 35kg. Hän ei ollut mielestäni se mies johon rakastuin, se joka kävi salilla, hoiti itseänsä. Vaikka parisuhdeterapeutti sanoi että jos rakastaa toista niin lihoaminen ei vaikuta haluavuuteen oli mielestäni terapeutti väärässä siitä. Oma libidoni kuoli tyystin.

Miten toisin olisit toiminut - oletettavasti - jos teillä olisi lapsia? Entä miten kehottaisit puutteessa elävää perheenäitiä toimimaan? Ehkä mä äitinä olisin asettanut lasten "turvallisuuden" siis siinä mielessä, että pettämisestä kiinni jäädessä on aina riski, että se on parisuhteen loppu oman intohimoni edelle; ja ehkä mulla olisi ollut myös vähemmän aikaa ja tilaisuuksia pettää; tai ehkä mä vaan olisin ollut niin poikki lasten hoidosta, etten olisi jaksanut edes ajatella seksiä: Mä kehottaisin puutteessa olevaa perheenäitiä toimimaan samalla tavalla kuin neuvoisin muitakin vakituisessa suhteessa olevia puutteessa eläviä toimimaan.

Eli ei tietenkään ole mitään yleispätevää neuvoa, vaan ratkaisu on tehtävä ihan itse. Parisuhteelle voi tulla loppu ilman sitä pettämistäkin, joko seksin toimimattomuuden tai kymmenien muiden syiden vuoksi. Voihan sitä "lasten hyvinvointia" ajatellen olla pettämättä, mutta ei se silti sitä takaa, että lapset saisivat elää hyvässä turvallisessa kahden vanhemman perheessä koko lapsuutensa.

Kenties seksittömyys tekee toisesta hyvin onnettoman ja lapset saavat katsella masentunutta vanhempaa päivästä toiseen onko se hyvä?

Tai seksittömyys aiheuttaa yleisestikin tyytymättömyyttä parisuhteeseen ja siitä mennään kohti eroa joka tapauksessa. En tietenkään silti suosittele pettämistä kenellekään. Parisuhteessa toiseen tulisi voida luottaa ja pettäminen rikkoo pahasti tämän luottamuksen. Jos hommaa ei saa toimimaan esim. Monet eivät tietenkään ole valmiita jakamaan kumppaniaan toisen kanssa avoimen suhteen muodossa, vaikka eivät itse olisi seksistä kiinnostuneita.

Tämä on aika epäreilua, sillä eiköhän se ole oletus jos ei muuta ole sitten sovittu , että kumppanin kanssa on tarkoitus harrastaa seksiä. Jos rakastaa toista, eikö halua hänen olevan tyytyväinen?

Tästä pääseekin sitten tällaiseen tilanteeseen kuin Puuman tapaus on. Pettääkö jos avoimesta suhteesta ei saada sovittua vai lopettaako suhde, vaikka parisuhde muuten tuntuu toimivan? Se on sitten ihan jokaisen oman mietinnän alla. Onko parisuhde oikeasti toimiva, jos toiselle joutuu koko ajan valehtelemaan jne. Meikä päätti just suhteen tänään kun just toi tunne puuttui kokonaan vaikka suhde toimi muuten hyvin ja mies oli kaikkea mitä olisi voinut kumppanista toivoa Sitä tunteen puutetta ei edes hyvä seksi korvannut.

Ihmisillä on myös periaatteita arvoja ja etiikkaa. Periaatteet ovat niitä sisäisiä rajoja, joita ihminen EI ylitä. Kuten enemmistö ei petä, ja periaate on: Periaatteen ihminen ei riko omia lupauksia itselle, kuten hän ei petä edes seksittömyyden vuoksi, vaan ratkaisee ongelmansa muulla keinoin.

Toinen, aika yleinen periaate on: Periaatteistaan ihminen vastaa vain itselle. Paitsi jos muut tulevat loukatuksi, on jo toisin. Jos oma moraali on sitä, että suo itselle enemmän oikeuksia kuin suo toiselle, oma moraali on sitä, että päätti olla tasa-arvoisempi kuin muut.

On yleinen moraali, laki perustuu siihen. Lain taustalla on jokaisen ihmisen tasa-arvoisuuden periaate. Kuten, on olemassa laki toisen yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisen rangaistavuudesta ja kunnianloukkauksesta.

En jaksa kommentoida viestiäsi muuten, mutta eikös sitä ole useampia kyselytuloksia, että puolet pettää jossain vaiheessa suhdetta. Tiedä sitten, mikä lopulta on totuus, mutta siis ei-pettäjät eivät välttämättä ole sinänsä enemmistö.

Käytännössä siitä periaatteesta monet kuitenkin luopuvat, ainakin yhdeksi kerraksi. Hienoa pohdintaa - ja upea kuva.

En ymmärrä, miksi toimitus yhä julkaisee, ja edelleen levittää postauksia, kun tiedossa on, että blogistin henkilöllisyys olisi tullut ilmi.

Kyllähän ne julkaisee ja levittää sellaisiakin blogikirjoituksia, joita ihmiset kirjoittaa ihan rehdisti omalla nimellään ja kuvallaan. Miksi tämä olisi eri asia? Eihän Lilyn toimitus ole Cougarille tai hänen miehelleen mistään vastuussa; kuinka voisikaan, sillä valtaosalle meistä tämä on edelleen anonyymi blogi, jonka totuudellisuudestakaan ei ole mitään takeita. Pahoin pelkään, että huijaat itseäsi.

Luulen näet, ettei sinulle tässä ensisijaisesti ole kysymys seksistä vaan henkisfyysisestä kihelmöinnistä, jonka touhuilisi kokonaisuudessaan tuottaa. Saattaisit jaksaa kotiseksiä aikasi, mutta lopulta hakisit mausteita muualta.

Vällyn alla pompottava tuttu ukko on tusinatavaraa verrattuna kiihottavaan tilanteenkehittelyyn ja sen täyttymykseen vieraamman kumppanin kanssa. Ikääntyminen voi muuttaa tilannetta, mutta toinen vaihtoehto on se, että sinä et vain kertakaikkiaan sovi yksiavioiseen parisuhdemalliin. Minä olen ollut suhteessani kokonaan seksittä ei kättä, suuta eikä yhdyntää yli kolme vuotta.

Seksin puutetta lukuun ottamatta suhteeni on hyvä. Meillä on jakava riidaton arki ja vastavuoroista tukemista. Seksittömyyden vuoksi olen välillä suunnitellut pettämistä ja löytänyt siihen netistä kanssani samassa tilanteessa olevia kelpo ehdokkaitakin, mutta en ole pystynyt vieraan pillun päälle ylitsevuotavasta kiimastani huolimatta nousemaan, vaikka mieli on tehnyt. En tahdo ottaa sitä riskiä, että kumppanini saisi tietää ja joutuisi kärsimään sen minkä joutuisi.

Tällä en tarkoita, että olisin ylevämpi ihminen kuin sinä. Kerroin tämän siksi, jotta pohtisit toiminnan ja käytännön valintojen merkitystä ihmisen selittäjänä. Usein ihminen on sitä mitä hän tekee eikä sitä mitä hän puhuu. Kun teet valintojasi, mieti, kannattaako sinun selittää ne joksikin muuksi kuin mitä ne oikeasti ovat. Ja se on ihan fine, jos pystyt ratkaisemaan tilanteen jollain tavoin moraalisesti.

Jotta voisin tehdä mainitsemasi valinnan, pitäisi olla ensin sitä tavan seksiä edes sen kerran viikossa Huomioipa, että tässä on nyt mennyt yli puoli vuosikymmentä parhaimmillaan "kuivan" kauden alkuaikoina seksiä tyyliin kerran kuussa, ja silloinkin sitä perussettiä.

Ja sekin riitti minulle vuosissa mitattavan ajan. Vasta, kun seksi mitattiin ensin kvartaaleittain, ja nyt näköjään puolivuosittain, tuli tarve etsiä sitä muualta. Ei valinnassasi ole inhimillisesti katsoen mitään kummallista. Moni tekisi saman valinnan kuin sinä. Kuitenkin valintasi kertoo jotain sinusta, ovatpa taustamuuttujat mitä hyvänsä. Minä näen niin, että jos olisit yksiavioinen, luopuisit seksin harrastamisesta tai eroaisit miehestäsi.

Jos taas tahtoisit tavoitella rehellisyyttä, yrittäisit sopia miehesi kanssa avoimesta suhteesta. Näiden valintojen sijaan kellut määrittelemättömässä välitilassa, jossa miehesi vähän kuin aavistaa mutta ei kuitenkaan tiedä.

Et uskalla ottaa askelta eteenpäin katsoaksesi itseesi ja myöntääksesi, mitä oikeasti olet ja mitä oikeasti tahdot. Sanasi muodostavat yhtä totuutta, joka on ristiriidassa tekojesi muodostaman totuuden kanssa. Mikä on motiivisi blogin kirjoittamiseen? Sekin vain lisää todennäköisyyttä miehesi satuttamiseen. Yhtenä päivänä juttu laukeaa ja miehesi käy lukemassa blogin.

Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Seksi vaimoni lähtee vieraisiin vaimoni lähtee vieraisiin jarike 9. Tässä katselen kun vaimoni laittautuu ja sit vien hänet vieraisiin. On muuten aikas kiihoittavaa.. Minulla on himot niin korkealla Että kuka tahansa kelpaisi tässä vaiheessa. Toivottovasti vaimosi löytää miellyttävän miehen, jolle antaa vittuansa oikein irstaasti ja huoraa perusteellisesti.

Hän imee miehen kalua haureellisesti ja rivosti. Tultuaan kotiin varmaan kertoo ruokottomuudet yksityiskohtaisesti. Taidat vähän olla tyhmä ja akkas on jakorasia. En tiedä, kummalle viestisi oli, mutta oman huoravaimoni puolesta kerron, että hän ei ole akka, vaan hienostunut nainen. Aapeekin puhuu lämmöllä vaimostaan, ei akastaan. Nyt on vaimoni vieraan luokse. Puol kympin jälkeen pitäisi hakea hänet takaisin kotiin.. Huorahan tuo on ku jakaa vieraille toiv.

On kiihkeä ilta ja alku yö tulossa. Akkas on huora ja sinä tyhmin äijä ikinä kyllä hävettäis. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Kaikenlaista sekopäätä maailmaan mahtuu!!! Onko tää tosi juttu vai??

Ette taida paljoa toisianne arvostaa, eikä varmaan moni muukaan joka tietää tosta. Tollaseen on varmasti jonkinlainen hoito olemassa tai sopiva laitospaikka.. Nähtävästi eukkonsa kiristää jos ei saa jakaa vieraille tavaraansa jättää ukon toihan pitää ukkoonsa ihan pellenä kyllä näitä tyhmiä riittää.

Meille molemmille sopiva järjestely. Niin muuten just äskettäin vein taas vieraisiin ja parin tunnin päästä haen takas kotiin.. Ammu ittes Siperiaan paskaa luomaan ääliö. Vaimo ottaa munnarii pari kertaa viikossa pomoltaan ja panee nuoria kolleegoja aina kun on jotain firman menoa. En edes muista milloin mamma olisi tullut pippaloista viimeksi kotiin ilman rikkinäisiä tai revittyjä sukkiksia, aina jotain muuta puuttuu myös.

Eihän tämä muuten haittaisi mutta kun nykyään harvemmin saa B-rappua tai suikkaria kun nämä loorat näyttää olevan varattuja näille kiimakavereille. No on näillä äijillä ainaki lystiä kun harppu jakaa persettään kaikille nauravat selän takana millanen harppu. Kyllä mun vaimollanikin on silloin lystiä, kun saa. Niin ja minullakin kun ajattelen, kuinka hän on muiden miesten kanssa..

Naiset saa yleensä kiksejä miehensä alistamisesta ja tässä kohtaa se olis just se et panot tapahtuu vaan sun omassa päässäs.

Työnnä löylykauha akkas perseeseen. Reissun jälkeen vaimolla on vielä vitussansa toisen miehen spermaa. Sperma ei oo feikattavissa. Ennen vietiin lehmät astutukselle kylille mutta nykyään naiset? Kyllä niin, kun hän kotiin tulee, niin pimpsa on aivan märkä spermasta.. Tänään ois illalla taas menossa.. Tää äijä keksii näitä juttuja tai sitten on pahasti päästään vialla mut eipä akkakaan täysillä käy.

Biologiaa tuntemattomasta saattaa tuntua kummalta, että mies voi kiihottua vaimon käynnistä vieraissa, mutta tallaisiakin geenimuotoja on ihmispopulaatiossa. Tutkimuksen mukaan, jos nainen on yhdynnässä pian vieraan miehen jälkeen omansa kanssa, oman miehen kyrpä pumppaa suurimman osan vieraan spermasta pois.

Mahdollisuus tulla raskaaksi oman miehen spermasta on moninkertainen. Jos mies ei kiihotu naisensa huorailusta, todennäköinen hedelmöittäjä onkin vieras. Siis ne miehet jotka kiihottuvat naisensa huorailusta, saavat useammin lapsia kuin ne miehet, jotka eivät kiihotu. Geenit, jotka aiheuttavat huorailusta johtuvaa kiihottumista periytyvät jälkeläisille ja lisääntyvät ihmispopulaatiossa tiettyyn rajaan asti, jolloin ne ja alkavat olla vahingollisia.

Huorailusta kiihottuminen siis asettuu sopivalle tasolle koko populaatiossa, mutta on yksilöillä hyvinkin eritasoinen sen mukaan, mita geenimuunnelmia on sattunut saamaan. Kyse ei siis ole sairaudesta tai vajaamielisyydestä, vaan biologisesta strategiasta omien geenien lisäämiseksi populaatioon. Toisin kuin autot, vaimot ei ajamalla kulu. Hyvähän se jos niistä on iloa muillekin.

On Se meitä kiihoittava harraste.. Meit näköjään haukutaan, mut kai niilläkin vaimoni panioilla, jokin osuus on.. Taas kuullema haluaa, ja saa.. Tällä äijällä on vaan fantasia että akka juoksis vieraissa ei kukaan tuolla lailla yhtenään ramppaa tavaraansa jakamassa Ja kohta lähtee kokonaan. On jännä nähä, miten joitakin kiukuttaa, kun nauttii vaimon huoraamisesta. Ihan kuin tulisivat nettijohtoa pitkin. Senkun vaan puhisette, tukehtukaa korkeaan moraaliinne, mut ei teitä pakoteta ees kattoon.

Huoraaminen on tosi miellyttävää. Siitä tykkää sekä vaimo että mies. Juu ei kyllä mies tykkää. Ite kyllä tykkäsin siitä paljonkin ,mut ei voi mitään. Ihmiset ovat erilaisia, sekä vaimot että miehet. Jos kuitenkin sekä mies että vaimo nauttivat huoraamisesta, ei sen muita tarvitse häiritä.

Jos se on teidän yhteinen sopimus tai harrastus niin mikäs siinä. Toki se ajatus kiihottaa, mutta ite ei pystyttäis menemään noin pitkälle että toinen kävis panemassa jonkun kanssa. Mielessä ainoastaan kuvitellaan miten puoliso harrastaisi seksiä toisen kanssa. Minä ainakn Tykkään, ku vaimo vierais.. Häämatkallakin oltiin 5v sitten Miamissa arvatkooko montako tummaa bän nai nahen viikonakkanA..

Hahaa uskooko joku oikeesti tuon tyhjä pään juttuja nyt viimestään puhu ittensä pussiin tää on selvä mielenterveys tapauksia tai teinipentu. Vaimonsa jakaminen muiden kanssa, on homososiaalista toimintaa, aivan samoin, kuin prostituoitujen käyttö. Hommaan liittynee myös aika vahvat piilevät homoseksuaaliset taipumukset. On hyväksyttävämpää imutella jonkun toisen mällit vaimon tussusta "erikoisuutena", kuin ottaa reilusti suihin toiselta mieheltä.

Ei ole sellaista teoriaa, jota keittiöpsykologiassa ei voisi väittää. Asia on ratkaistu jo kun slle annetaan NIMI, "homososiaalinen". Vaan ei tullu vieläkään selitystä, vain eräs moraalinen mielipide.

Mut, näin meillä ja molemmat pidämme siitä.. Hah sun on pakko pitää kun akkas huoraa halusit tai et mahtaa olla melkonen tautipesäke. Eipä juuri tauteja ole ollut.

.

Iskuri treffi gay seksi seuraa jyväskylä

ALASTON SUONI HOMOSEKSUAALISEEN KALU KUVIA

Eksä nää, et sehän just nautti siitä, et sen vaimo on huora. Näissä pettämiskuvioissa on mielenkiintoista se, että pettävä mies on sika, jonka toimintaa ei tule ymmärtää laajemmassa kontekstissa, mutta pettävälle naiselle on aina ymmärtäjiä. Miten toisin olisit toiminut - oletettavasti - jos teillä olisi lapsia? Silloin kun on totuttanut itsensä itsetyydyttämiseen, eli itsekkääseen seksuaalisuuden harjoittamiseen, niin homma ei enää toimikaan parisuhteessa. Himo rikkoo myös parisuhdetta, sillä ilman tyydytystä jäävä ei koe olevansa rakastettu, eikä että häntä ja hänen tarpeitansa huomioitaisiin. Paitsi jos muut tulevat loukatuksi, on jo toisin.

: Homoseksuaaliseen itsetyydytys vaimolle vierasta munaa

TREFFIT TAMPEREELLA LIVEJASMIM HOMO Etsi Toggle navigation Valikko. Tarkoitan porkun tuomisella sitä että sänkyelämä, tunne-elämä, hellyys ym. Seuraava kerta samaisen partnerin a. Olet alle 18 vuotta. Tuulettaa vai saada lisää mielihyvää pahanteon sosiaalisesta jakamisesta?
Homoseksuaaliseen itsetyydytys vaimolle vierasta munaa Kalu kiinnostaa homoseksuaaliseen suomen pornotähdet
Bb suomi seksi vatsatauti homoseksuaaliseen tarttuvuus Ei ole sellaista teoriaa, jota keittiöpsykologiassa ei voisi väittää. Jumalattomien ihmisten keskuudessa pedofilia on paljon yleisempää kuin mitä tilastot kertovat. Himo eli itsekkyys on syntiä Raamatun mukaan. Jumala opettaa häntä kuolemaan oman lihansa synnin himoille sekä valitsemaan Jumalan tahdon mukaisia asioita, eli auttaa häntä kokemaan ja elämään terveen seksuaalisen halun kanssa, jonka paikka on avioliiton seksielämä. Meillä homma menee kyllä pikemminkin toisinpäin vaikka molemminpuolinen lupa kyllä on. Raamatulliseen anteeksipyytämiseen kuuluu aito katumus väärästä teosta, eli synnistä. Jumalan vaikuttama anteeksiantamus ihmisen sydämessä poistaa katkeruuden ja eheyttää ihmisen mielen ja tunne-elämän sekä seksuaalisuuden.

Moraalikäsitys lähtee omasta päästä, empatia toisen kuvitelluista tuntemuksista. Mutta kirjoitukseni ei käsitellyt empatiaa tai sen puuttumista. Eiköhän se nyt ole itsestäänselvää, miten puolisoni reagoisi jos saisi tietää, ei siitä erikseen tarvitse kirjoittaa.

Sitä voi peilata jo pelkästään ajattelemalla, miltä minusta tuntuisi, jos puolisoni tekisi minulle näin. En usko tuosta sanaakaan. Kaikkien kertomiesi juttujen perusteella sinä ET ole nainen jolle riittää kerta viikossa pimeässä ja peiton alla. Ei tarpeeksi paljon, ei tarpeeksi hyvää.

Et varmasti tyytyisi siihen ja se ei pettämistäsi lopettaisi. Minulle riittäisi kerta viikossa. Se ei olisi tarpeeksi - siinä olet oikeassa - mutta se olisi riittävästi, tyytyisin siihen kyllä. Sen verran olisin valmis joustamaan omista tarpeistani. Jotain tilastoja olen lukenut, missä kysyttiin ihmisiltä, että jos puoliso pettäisi, niin jatkuisiko suhde vai ei, ja haluaisivatko he tietää vai ei.

Enemmistö sanoisi että suhde jatkuisi ja että he eivät haluaisi tietää. Vaikeita kysymyksiä nämä on, ja kautta aikojen ja kulttuurien vieraissa pedeissä on vierailtu.

Aika monella meistäkin geeniperimässä muita kuin virallisten esi-isien geenejä. Joo, juuri näin meilläkin Mehän ollaan puhuttu jopa avioerosta, ja miehen kanta oli, että se on kaikkein viimeisin vaihtoehto, jonka edelle menee "salapettäminen" tai jopa avoin suhde.

Usein nuoren miehen seksidraivi on niin vahva, että myöhemminkin voi ymmärrystä löytyä sille, kuinka perustavanlaatuisista ja inhimillisistä tarpeista on kyse. En osaa sanoa mikä on oikea tapa elää parisuhdetta, eikä mielestäni kenenkään kuulu muiden suhteita arvottaakaan, mutta löydän paljon aikuista ja kaunista kunnioitusta sinun ja miehesi suhteesta. Kiitos, kun kirjoitit aiheesta! Ensinnäkin täytyy sanoa, että teksti oli tosi hyvin kirjoitettu, raaka ja rehellinen.

Arvostan sitä, että kirjoitat itseäsi säästelemättä ja totuutta kaunistelematta. Näinhän se on, että moraali on venyvä kuminauha. Vaikka nauha venyy, se ei toivottavasti täysin katkea. Sitä en tiedä, onko paluuta alkutilaan koskaan olemassa, vaikka paine hellittäisikin.

Olen tehnyt omasta elämänpiiristäni sen havainnon, että mitä musta-valkoisempi ja jyrkempi periaate, sen todennäköisemmin sitä rikotaan, kun tilanne tulee. Ihan kuin periaatteen jyrkkyys jo kertoisi henkilön pelosta, että itsestäkin löytyy tarvittaessa se tummempi harmaan sävy. Itse ajattelen, että tarvittaessa pystyisin kaikkeen samaan kuin sinäkin. En kuvittele hetkeäkään olevani sellaisen yläpuolella tunteiden, epätoivon ja tilaisuuden tullessa.

En halua olla se ihminen. Teen kaikkeni, ettei siihen päädytä. Mutta niinhän sinäkin teit. Minusta se myös näyttää sen, mitä moni lukija ei tunnu aina sisäistävän — olet itse itsesi kovin kriitikko. Toisaalta totuus on se, että itseään täytyy rakastaa ja itselleen täytyy olla armollinen, jos aikoo elää tätä elämää. Vaikka olisikin oman elämänsä Heisenberg. Oma kokemukseni on osoittanut, että niin kauan kun härkää ei tartuta sarvista, mikään ei muutu. Oma tilanteeni on päinvastainen kuin Cougarilla.

Kärsin itse haluttomuudesta ja mieheni sijaiskärsii asiasta minun kauttani. Koska rakastamme toisiamme, olemme kumpikin sitoutuneet yrittämään tahoillamme.

Minä käsittelen haluttomuuttani terapiassa. Ja puolisoni on joustanut omista haluistaan ja yrittänyt löytää kanssani läheisyyden suhteen uutta yhteistä säveltä. En tiedä vielä selviämmekö tilanteesta. Moni täällä kommentoiva penää ykkösmiehen oikeuksia. Mutta ehkäpä hänkin sisimmässään tietää, että on myös itsekästä vaatia toista elämään seksittömässä parisuhteessa. Ainakin ajattelen niin oman puolisoni suhteen. Elämä ei todellakaan ole mustavalkoista. Mutta niin kaun kuin on rakkautta, on toivoa: Itse olen täysin samaa mieltä, vaikken pettämistä itse osaisi ajatellakaan omalle kohdalleni ratkaisuna vastaavaan tilanteeseen.

Luulenpa että teidän pitäisi ykkösmiehen kanssa käydä testaamassa parisuhdejooga, parisuhdeterapia sekä seksiterapia. Jälkimmäiseen suosittelen miltei sellaista huuhaa terapeuttia enemmänkin, muistaakseni hesarissa kirjoitettiin tällaisestä ihan vasta tässä keväällä! Sellaisesta marttamaisesta tädistä joka oli aivan toista kuin ne thai-hierojat. Työpaikan taukotilassa luin lehteä jossa psykologi Luukkala kertoi että koetinkiviä on se että parisuhteeseen panostetaan liian vähän aikaa tai se että siltä vaaditaan liikaa.

Liikaa tunteista puhuminen ei ole välttämättä hyväksi suhteelle, niistä on hyvä puhua silloin kun määritetään suhteen odotukset, arvot ja tavoitteet. Sen jälkeen pitää olla tekoja niiden saavuttamiseksi. Suhteen peruspilarit olisivat nämä: Sopivasti erilaiset, ei tarvitse olla aina samaa mieltä ja toisen eriävää mielipidettä tulisi myös kunnioittaa - eikä toista saa muuttaa liikoja nimittäin jos toinen alkaa toimia samalla tavalla kuin itse niin molemmista tulee kovin samanlaisia ja suhteen jännite katoaa, sitten ollaan kuin sisko ja veli.

Tarpeeksi yhdessä - riittävästi erossa, parisuhteessa pitää olla yhteisiä juttuja mutta myös omia juttuja, pitää kannustaa toista menemään viettämään 'poikien tai tyttöjeniltaa' ja luopua siitä sairaalloisesta mustasukkaisuudesta.

Elinikäinen oppiminen, on tärkeää löytää ne omat juttunsa josta saa kicksejä elämäänsä koska positiiviset asiat heijastuu positiivisena suhteeseenkin. Itse muuten olen ollut kahdesti sellaisessa suhteessa missä on haluttomuutta esiintynyt.

Ensinnä olin suhteessa Bernoul-fanin kanssa jonka kanssa asuimme yhdessä ja naimme kuin kanit. Sitten häntä lakkasi tekemästä mieli. Hajosin miltei joka kosketuksesta koska olin niin puutteessa. Mietin pettämistä, saatoin masturboida 10krt päivässä mutta se ei korvaa siltikään toisen kosketusta. Lopulta erosimme koska hän ei syttynyt tarpeeksi minusta. Toisessa suhteessa minä olin se haluton sen jälkeen kun mies antoi itsensä lihoa 35kg.

Hän ei ollut mielestäni se mies johon rakastuin, se joka kävi salilla, hoiti itseänsä. Vaikka parisuhdeterapeutti sanoi että jos rakastaa toista niin lihoaminen ei vaikuta haluavuuteen oli mielestäni terapeutti väärässä siitä. Oma libidoni kuoli tyystin. Miten toisin olisit toiminut - oletettavasti - jos teillä olisi lapsia? Entä miten kehottaisit puutteessa elävää perheenäitiä toimimaan? Ehkä mä äitinä olisin asettanut lasten "turvallisuuden" siis siinä mielessä, että pettämisestä kiinni jäädessä on aina riski, että se on parisuhteen loppu oman intohimoni edelle; ja ehkä mulla olisi ollut myös vähemmän aikaa ja tilaisuuksia pettää; tai ehkä mä vaan olisin ollut niin poikki lasten hoidosta, etten olisi jaksanut edes ajatella seksiä: Mä kehottaisin puutteessa olevaa perheenäitiä toimimaan samalla tavalla kuin neuvoisin muitakin vakituisessa suhteessa olevia puutteessa eläviä toimimaan.

Eli ei tietenkään ole mitään yleispätevää neuvoa, vaan ratkaisu on tehtävä ihan itse. Parisuhteelle voi tulla loppu ilman sitä pettämistäkin, joko seksin toimimattomuuden tai kymmenien muiden syiden vuoksi. Voihan sitä "lasten hyvinvointia" ajatellen olla pettämättä, mutta ei se silti sitä takaa, että lapset saisivat elää hyvässä turvallisessa kahden vanhemman perheessä koko lapsuutensa.

Kenties seksittömyys tekee toisesta hyvin onnettoman ja lapset saavat katsella masentunutta vanhempaa päivästä toiseen onko se hyvä? Tai seksittömyys aiheuttaa yleisestikin tyytymättömyyttä parisuhteeseen ja siitä mennään kohti eroa joka tapauksessa. En tietenkään silti suosittele pettämistä kenellekään. Parisuhteessa toiseen tulisi voida luottaa ja pettäminen rikkoo pahasti tämän luottamuksen. Jos hommaa ei saa toimimaan esim. Monet eivät tietenkään ole valmiita jakamaan kumppaniaan toisen kanssa avoimen suhteen muodossa, vaikka eivät itse olisi seksistä kiinnostuneita.

Tämä on aika epäreilua, sillä eiköhän se ole oletus jos ei muuta ole sitten sovittu , että kumppanin kanssa on tarkoitus harrastaa seksiä. Jos rakastaa toista, eikö halua hänen olevan tyytyväinen? Tästä pääseekin sitten tällaiseen tilanteeseen kuin Puuman tapaus on. Pettääkö jos avoimesta suhteesta ei saada sovittua vai lopettaako suhde, vaikka parisuhde muuten tuntuu toimivan? Se on sitten ihan jokaisen oman mietinnän alla. Onko parisuhde oikeasti toimiva, jos toiselle joutuu koko ajan valehtelemaan jne.

Meikä päätti just suhteen tänään kun just toi tunne puuttui kokonaan vaikka suhde toimi muuten hyvin ja mies oli kaikkea mitä olisi voinut kumppanista toivoa Sitä tunteen puutetta ei edes hyvä seksi korvannut. Ihmisillä on myös periaatteita arvoja ja etiikkaa. Periaatteet ovat niitä sisäisiä rajoja, joita ihminen EI ylitä. Kuten enemmistö ei petä, ja periaate on: Periaatteen ihminen ei riko omia lupauksia itselle, kuten hän ei petä edes seksittömyyden vuoksi, vaan ratkaisee ongelmansa muulla keinoin.

Toinen, aika yleinen periaate on: Periaatteistaan ihminen vastaa vain itselle. Paitsi jos muut tulevat loukatuksi, on jo toisin. Jos oma moraali on sitä, että suo itselle enemmän oikeuksia kuin suo toiselle, oma moraali on sitä, että päätti olla tasa-arvoisempi kuin muut. On yleinen moraali, laki perustuu siihen. Lain taustalla on jokaisen ihmisen tasa-arvoisuuden periaate.

Kuten, on olemassa laki toisen yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisen rangaistavuudesta ja kunnianloukkauksesta. En jaksa kommentoida viestiäsi muuten, mutta eikös sitä ole useampia kyselytuloksia, että puolet pettää jossain vaiheessa suhdetta.

Tiedä sitten, mikä lopulta on totuus, mutta siis ei-pettäjät eivät välttämättä ole sinänsä enemmistö. Käytännössä siitä periaatteesta monet kuitenkin luopuvat, ainakin yhdeksi kerraksi. Hienoa pohdintaa - ja upea kuva.

En ymmärrä, miksi toimitus yhä julkaisee, ja edelleen levittää postauksia, kun tiedossa on, että blogistin henkilöllisyys olisi tullut ilmi. Kyllähän ne julkaisee ja levittää sellaisiakin blogikirjoituksia, joita ihmiset kirjoittaa ihan rehdisti omalla nimellään ja kuvallaan. Miksi tämä olisi eri asia? Eihän Lilyn toimitus ole Cougarille tai hänen miehelleen mistään vastuussa; kuinka voisikaan, sillä valtaosalle meistä tämä on edelleen anonyymi blogi, jonka totuudellisuudestakaan ei ole mitään takeita.

Pahoin pelkään, että huijaat itseäsi. Luulen näet, ettei sinulle tässä ensisijaisesti ole kysymys seksistä vaan henkisfyysisestä kihelmöinnistä, jonka touhuilisi kokonaisuudessaan tuottaa. Saattaisit jaksaa kotiseksiä aikasi, mutta lopulta hakisit mausteita muualta. Vällyn alla pompottava tuttu ukko on tusinatavaraa verrattuna kiihottavaan tilanteenkehittelyyn ja sen täyttymykseen vieraamman kumppanin kanssa. Ikääntyminen voi muuttaa tilannetta, mutta toinen vaihtoehto on se, että sinä et vain kertakaikkiaan sovi yksiavioiseen parisuhdemalliin.

Minä olen ollut suhteessani kokonaan seksittä ei kättä, suuta eikä yhdyntää yli kolme vuotta. Seksin puutetta lukuun ottamatta suhteeni on hyvä. Meillä on jakava riidaton arki ja vastavuoroista tukemista. Seksittömyyden vuoksi olen välillä suunnitellut pettämistä ja löytänyt siihen netistä kanssani samassa tilanteessa olevia kelpo ehdokkaitakin, mutta en ole pystynyt vieraan pillun päälle ylitsevuotavasta kiimastani huolimatta nousemaan, vaikka mieli on tehnyt.

En tahdo ottaa sitä riskiä, että kumppanini saisi tietää ja joutuisi kärsimään sen minkä joutuisi. Tällä en tarkoita, että olisin ylevämpi ihminen kuin sinä. Kerroin tämän siksi, jotta pohtisit toiminnan ja käytännön valintojen merkitystä ihmisen selittäjänä. Usein ihminen on sitä mitä hän tekee eikä sitä mitä hän puhuu.

Kun teet valintojasi, mieti, kannattaako sinun selittää ne joksikin muuksi kuin mitä ne oikeasti ovat. Ja se on ihan fine, jos pystyt ratkaisemaan tilanteen jollain tavoin moraalisesti.

Jotta voisin tehdä mainitsemasi valinnan, pitäisi olla ensin sitä tavan seksiä edes sen kerran viikossa Huomioipa, että tässä on nyt mennyt yli puoli vuosikymmentä parhaimmillaan "kuivan" kauden alkuaikoina seksiä tyyliin kerran kuussa, ja silloinkin sitä perussettiä.

Ja sekin riitti minulle vuosissa mitattavan ajan. Vasta, kun seksi mitattiin ensin kvartaaleittain, ja nyt näköjään puolivuosittain, tuli tarve etsiä sitä muualta. Ei valinnassasi ole inhimillisesti katsoen mitään kummallista. Moni tekisi saman valinnan kuin sinä. Kuitenkin valintasi kertoo jotain sinusta, ovatpa taustamuuttujat mitä hyvänsä.

Minä näen niin, että jos olisit yksiavioinen, luopuisit seksin harrastamisesta tai eroaisit miehestäsi. Jos taas tahtoisit tavoitella rehellisyyttä, yrittäisit sopia miehesi kanssa avoimesta suhteesta. Niin muuten just äskettäin vein taas vieraisiin ja parin tunnin päästä haen takas kotiin.. Ammu ittes Siperiaan paskaa luomaan ääliö. Vaimo ottaa munnarii pari kertaa viikossa pomoltaan ja panee nuoria kolleegoja aina kun on jotain firman menoa. En edes muista milloin mamma olisi tullut pippaloista viimeksi kotiin ilman rikkinäisiä tai revittyjä sukkiksia, aina jotain muuta puuttuu myös.

Eihän tämä muuten haittaisi mutta kun nykyään harvemmin saa B-rappua tai suikkaria kun nämä loorat näyttää olevan varattuja näille kiimakavereille. No on näillä äijillä ainaki lystiä kun harppu jakaa persettään kaikille nauravat selän takana millanen harppu. Kyllä mun vaimollanikin on silloin lystiä, kun saa. Niin ja minullakin kun ajattelen, kuinka hän on muiden miesten kanssa..

Naiset saa yleensä kiksejä miehensä alistamisesta ja tässä kohtaa se olis just se et panot tapahtuu vaan sun omassa päässäs. Työnnä löylykauha akkas perseeseen. Reissun jälkeen vaimolla on vielä vitussansa toisen miehen spermaa. Sperma ei oo feikattavissa. Ennen vietiin lehmät astutukselle kylille mutta nykyään naiset? Kyllä niin, kun hän kotiin tulee, niin pimpsa on aivan märkä spermasta.. Tänään ois illalla taas menossa.. Tää äijä keksii näitä juttuja tai sitten on pahasti päästään vialla mut eipä akkakaan täysillä käy.

Biologiaa tuntemattomasta saattaa tuntua kummalta, että mies voi kiihottua vaimon käynnistä vieraissa, mutta tallaisiakin geenimuotoja on ihmispopulaatiossa.

Tutkimuksen mukaan, jos nainen on yhdynnässä pian vieraan miehen jälkeen omansa kanssa, oman miehen kyrpä pumppaa suurimman osan vieraan spermasta pois. Mahdollisuus tulla raskaaksi oman miehen spermasta on moninkertainen.

Jos mies ei kiihotu naisensa huorailusta, todennäköinen hedelmöittäjä onkin vieras. Siis ne miehet jotka kiihottuvat naisensa huorailusta, saavat useammin lapsia kuin ne miehet, jotka eivät kiihotu. Geenit, jotka aiheuttavat huorailusta johtuvaa kiihottumista periytyvät jälkeläisille ja lisääntyvät ihmispopulaatiossa tiettyyn rajaan asti, jolloin ne ja alkavat olla vahingollisia.

Huorailusta kiihottuminen siis asettuu sopivalle tasolle koko populaatiossa, mutta on yksilöillä hyvinkin eritasoinen sen mukaan, mita geenimuunnelmia on sattunut saamaan. Kyse ei siis ole sairaudesta tai vajaamielisyydestä, vaan biologisesta strategiasta omien geenien lisäämiseksi populaatioon. Toisin kuin autot, vaimot ei ajamalla kulu. Hyvähän se jos niistä on iloa muillekin.

On Se meitä kiihoittava harraste.. Meit näköjään haukutaan, mut kai niilläkin vaimoni panioilla, jokin osuus on.. Taas kuullema haluaa, ja saa.. Tällä äijällä on vaan fantasia että akka juoksis vieraissa ei kukaan tuolla lailla yhtenään ramppaa tavaraansa jakamassa Ja kohta lähtee kokonaan. On jännä nähä, miten joitakin kiukuttaa, kun nauttii vaimon huoraamisesta. Ihan kuin tulisivat nettijohtoa pitkin.

Senkun vaan puhisette, tukehtukaa korkeaan moraaliinne, mut ei teitä pakoteta ees kattoon. Huoraaminen on tosi miellyttävää. Siitä tykkää sekä vaimo että mies. Juu ei kyllä mies tykkää. Ite kyllä tykkäsin siitä paljonkin ,mut ei voi mitään. Ihmiset ovat erilaisia, sekä vaimot että miehet. Jos kuitenkin sekä mies että vaimo nauttivat huoraamisesta, ei sen muita tarvitse häiritä. Jos se on teidän yhteinen sopimus tai harrastus niin mikäs siinä. Toki se ajatus kiihottaa, mutta ite ei pystyttäis menemään noin pitkälle että toinen kävis panemassa jonkun kanssa.

Mielessä ainoastaan kuvitellaan miten puoliso harrastaisi seksiä toisen kanssa. Minä ainakn Tykkään, ku vaimo vierais.. Häämatkallakin oltiin 5v sitten Miamissa arvatkooko montako tummaa bän nai nahen viikonakkanA.. Hahaa uskooko joku oikeesti tuon tyhjä pään juttuja nyt viimestään puhu ittensä pussiin tää on selvä mielenterveys tapauksia tai teinipentu. Vaimonsa jakaminen muiden kanssa, on homososiaalista toimintaa, aivan samoin, kuin prostituoitujen käyttö. Hommaan liittynee myös aika vahvat piilevät homoseksuaaliset taipumukset.

On hyväksyttävämpää imutella jonkun toisen mällit vaimon tussusta "erikoisuutena", kuin ottaa reilusti suihin toiselta mieheltä. Ei ole sellaista teoriaa, jota keittiöpsykologiassa ei voisi väittää. Asia on ratkaistu jo kun slle annetaan NIMI, "homososiaalinen". Vaan ei tullu vieläkään selitystä, vain eräs moraalinen mielipide.

Mut, näin meillä ja molemmat pidämme siitä.. Hah sun on pakko pitää kun akkas huoraa halusit tai et mahtaa olla melkonen tautipesäke. Eipä juuri tauteja ole ollut. Eikä mun olisi pakko pitää siitä. Mut mie pidän ja rakastan vaimoani.. No tulihan se sieltä sä hyppäät akkas pillin mukaan jos se ei saa juosta vieraissa niin potkasee sut pihalle hahaa kyllä oot tyhmä itse ennemmin jättäsin tollasen lumpun kun alistuisin tahtoon.

Kukahan kävis naimassa mun vaimoa isolla kalulla. Itellä on 13 ja se ei tunnu kuulemma missään. Hihhii hahhaa rules Hei hihhohhoo ja hahaa! Olet niin viisas ihminen että sinusta tulisi vaikka hyvä presidentti! Maailma pelastuisi jos kaltaisiasi neroja olisi enemmän! Olet kyllä upea persoona!

Minun ystävistä suurinosa pettää säännöllisesti tai satunnaisesti , mutta valehtelevat siitä puolisolleen. Sehän on suomessa hyväksyttävää kun moni sitä salassa tekee?

Hyvin harva pystyy olemaan rehellinen? Mutta nyt tuli jarike ,ja kaikki häntä haukkuvat , kun ovat parisuhteessa toisilleen rehellisiä? Toivottavasti vaimolle ok, että sinäkin saat välillä vierasta mjos sitä haluat? Saatanan surkeeta sakkia kyllä täytyy jotain häikkää parisuhteessa olla kun akka jakaa persettään muille. Minulle vaimoni riittää, en halua vierasta. Vaimoni saa käydä vieras kuin paljon haluaa, ja hänhän käy. Molemmat selviävät ilman kirosanoja, mutta sinä et.

Taitaa jarikella olla veltto tavara koipien välissä kun antaa muijansa juosta vieraissa. Voi että kiukuttaa hahaata! Niin eihän nykyään toisiaan kunnioiteta pannaan ku kiimaset kanit ja levitetään tauteja. Vaimoni kanssa istuttii mies porukalla iltaa, nyt täs tapauksella päivää. Jollain tuli puhe, ottaisko vaimmoni suihin pöydän alla kaljasta.

Seksi trefit homo bodyhieronta