Alaston suomi homoseksuaaliseen 24 kokkola avoin yli

Casual homoseksuaali dating
25-01-2018

alaston suomi homoseksuaaliseen 24 kokkola avoin yli

HIV-infektion riski jakautuu väestössä epätasaisesti ja yleisväestön tartunnan riski on todellisuudessa hyvin vähäinen. Sen sijaan usealla vähemmistöön kuuluvalla väestöryhmällä on muita korkeampi riski saada tartunta. HIV-infektio on krooninen tauti Erityisesti homomiesten — tai laajemmin miestenvälistä seksiä harjoittavien miesten eli MSM-miesten — keskuudessa HIV on suoranainen kansantauti.

Euroopassa epidemian alkuaikoina ennen kuin taudista edes tiedettiin mitään, HIV-infektio pääsi leviämään laajasti MSM-ryhmään kymmeniä vuosia kestävän oireettomuutensa ja peräaukkoyhdyntään liittyvän korkeamman tartuttavuutensa takia.

Koska infektio on krooninen ja sen hoito on nykyään onneksi erinomaista, esiintyvyys homomiesten keskuudessa tulee pysymään korkeana vuosikymmenien ajan. Tutkimuksen nimi on Raportti: Pedofilia yleisempää "homojen" keskuudessa. Baldwinin tutkimuksen tarkoitusena oli paljastaa homoseksuaalisen kulttuurin "pimeä puoli". Tutkimus päätyi lopputulokseen, jonka mukaan lasten seksuaalista ahdistelua ja pedofiliaa esiintyy huomattavasti enemmän homoseksuaalien kuin heteroiden keskuudessa, kun tietokanta otantana on henkeä kohti tilasto väestöstä.

Baldwinin mukaan on todella vaikeaa ilmaista homokulttuurin pimeää puolta näyttämättä karkealta. Baldwin on todella huolestunut asiasta, sillä on sitä mieltä, että homoseksuaalinen käyttäytyminen uhkaa läntisen sivistyksen ja sivilisaation perustuksia ja nimenomaan ydinperhettä. Homoseksuaaleilla ja homoseksuaalisilla pedofiileillä on monenlaisia taipumuksia seksuaalisuuden alueella, jotka ovat täysin ristiriidassa luonnollisen seksuaalisuuden kanssa.

Nämä monenlaiset taipumukset myös johdattavat monia homoseksuaaleja pedofiileiksi, jossa seksuaalinen kiinnostuksen kohde on poikalapsi tai nuori poika rakastajatar.

Monessa tapauksessa homoseksuaalien runsas valikoima seksikäyttäytymiselle voi olla yritys peitellä pedofiliaa. Tutkijoiden tiedossa on ollut pitkään, että pedofiileillä on runsas seksikäyttäytymisen valikoima, jonka tarkoituksena on vetää huomio pois viehätyksestä pedofilian harrastamiseen. This discussion has been closed. Adressit, joille on ostettu lisänäkyvyyttä Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö rikoksena vanhentumattomaksi Ystävät.

Jokaisella lapsella tulisi olla oikeus onnelliseen lapsuuteen. Valitettavasti tämä oikeus ei aina toteudu. Vaikka Suomi on monissa hyvinvointia koskevissa mittauksissa kärkipäässä oleva maa, ei maamme ole kuitenkaan vielä täydellinen.

Lainsäädännössämme on yhä kehitettävää. Yksi näistä kehittämistä tarvitsevista asioista on mielestäni lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä koskeva lainsäädäntö. Lapsen seksuaalisella hyväksikäytöllä voi olla uhrin elämässä musertava vaikutus.

Alla oleva adressi toimitetaan saatekirjeellä Sosiaali- ja terveysministeriölle, joka vastaa 48 §: Social- och hälsovårdsministeriet står för anpassningen av instruktionerna i Tämän adressin tarkoituksena on edistää piikityksen vähentämistä. Olen piikkikammoinen, tapaturmaherkkä ja rintasyövän läpikäynyt nainen 55v. Kaikkialla sairaaloissa ja terveysasemilla törmään aina samaan asiaan.

Kaikki hoito ja tutkimukset pohjautuvat piikitykseen milloin milläkin verukkeella. Siihen on tultava stoppi. Täytyykö lääkityksen olla edelleen sama, joka on ollut käytössä jo 40 vuotta. Hiljattain ortopedi Jorvissa sanoi, että heidän velvollisuus on parsia ihminen k Valkeakosken 18 asukkaan taajama tarvitsee ison kirkon. Sitä ei korvaa Kappelikirkko, johon mahtuu vain henkilöä. Se on liian pieni moniin tilaisuuksiin.

Valkeakosken Kirkko ei ole huonossa kunnossa eikä varsinkaan purkukunnossa. Se on vain vanhentunut normaalisti. Kirkko on korjattavissa kohtuullisi kustannuksin. Korjaukset ovat tehtävissä vaiheittain 10 vuoden aikana miljoonalla eurolla, korjaamalla pahimmat korjaamatta jättämisen laiminlyönnit.

Tämä ei vaaranna seurakunnan talout Vetoomus Espanjan suurlähetystölle Suomessa toimitettavaksi edelleen Espanjan maatalous-, kalastus-, elintarvike- ja ympäristöministeriöön sekä opetus-, kulttuuri- ja urheiluministeriöön. Lakien on suojeltava metsästysrotuisia koiria julmalta kohtelulta ja Metsästys, jossa koira ajaa saaliseläimen kiinni, on kiellettävä. Espanjassa metsästysrotuistenkoirien kohteluun liittyy paljon epäkohtia.

Metsästyskoirien arvostus on alhaista eikä laki suojele niitä riittävästi, sillä ne nähdään hyötyeläimi Tampereen poliisi otti Behdadin kiinni Tampereella maanantaina Behdadin palauttaminen vaarantaisi hänen vapautensa ja henkensä.

Iranin hallinto sortaa alueellaan asuvaa kurdivähemmistöä monin tavoin. Varsinkin mielipiteitään avoimesti julkituovat poliittisesti aktiiviset kurdit ovat hallinnon sortotoimien kohteena, kuuluivat he sitten PJAK: Tilanne on pahentunut viim Kesällä aiotaan lakkauttaa lipunmyynti Lahden ja Riihimäen välillä liikennöitävistä G-junista: Konduktööripalveluja "tehostettaisiin" niin, että konduktöörit lipunmyynnin sijaan vain tarkastaisivat lippuja sekä siirtyisivät junista toisiin, jolloin joissakin junissa mahdollisesti olisi henkilöstönä vain kuljettaja.

Lipunmyynti junissa on merkittävä osa turvallista ja vaivatonta junamatkustami Me tämän kansalaisadressin allekirjoittajat vaadimme, että Solyiman Ibrahimpoorille syntynyt on myönnettävä turvapaikka ja muukalaispassi. Maahanmuuttovirasto ei ole ottanut missään turvapaikkaprosessin vaiheessa huomioon Solyiman Ibrahimpoorin turvapaikan tarvetta. Se on jättänyt huomiotta hänen toimittamiaan todisteita ja selvityksiä, kielletyissä kurdipuolueissa toimineiden vainon, jopa palautettujen kurdien todennäköisen kidutuksen ja teloitukset.

Tuiranpuiston alueella on käynnistetty asemakaavan muutos, jossa havitellaan mitä ilmeisimmin täydennysrakentamista eli kerrostalojen rakentamista. Tämä ei tue Tuiran kaupunginosan viihtyisyyttä tai virkistys- ja kulttuuriarvojen säilymistä.

Täydennysrakentaminen ei tarkoita puiston kehittämistä virkistysalueena, vaan asemakaavan muutosta tarvitaan kerrostalojen rakentamiseksi Tuiran keskuspuistoon - kaikkine autoliikenteineen, jätehuoltoineen, asfalttiväylineen ja muine puistokäytön vastaisine Me oheisen adressin allekirjoittaneet vaadimme, että viranomaiset ryhtyvät annetun tuomion lisäksi toimenpiteisiin, joilla tuomittu Abderrahman Bouanane karkotetaan Suomesta eikä hänellä ole elinaikanaan minkäänlaista pääsyä maahamme.

Mahdollinen tuomion kärsimispaikka voisi olla Bouananen synnyinmaa Marokko. Tämä adressi luovutetaan aikanaan oikeusministeri Antti Häkkäselle ilmaisemaan Inarijärvi on viimeinen erämainen suurjärvi Suomessa. Se on puhdas, suurimmaksi osaksi rakentamaton ja rannoiltaan hakkaamaton.

Alueella ovat maapallon pohjoisimmat mäntymetsät. Inarijärvi on yksi Suomen itsenäisyyden juhlavuoden luontohelmikohteista. Maat ja vesialueet omistaa suurimmaksi osaksi Suomen valtio. Kansallispuistoon kuuluvat vain valtionmaat.

Järvi ympäristöineen kuuluu pohjoiseen havumetsävyöhykkeeseen. Nämä mäntymetsät muodostavat maailmanlaajuisesti tärkeän hiilidioksidivaraston Nykyisin myönnetään 1 kk: Palvelu on myös parantunut huomattavasti, mutta vieläkin on havaittavissa mielivaltaa, asioita ei selitetä kunnolla, kysymyksiin ei vastata ja ollaan tylyjä. Joku saa kk: Ehtoollista on vietetty Turussa järjestettävillä Maata Näkyvissä -festareilla jo yli 30 vuotta. Nyt kuitenkin on päätetty että ehtoollista ei pidetä ellei kaikki papit voisi osallistua ehtoollisen jakoon.

Haluaisin että ehtoollista voitaisiin viettää jatkossakin Maata Näkyvissä -festareilla perinteisesti Helsingin juutalainen seurakunta elää jatkuvien uhkausten keskellä. Allekirjoita tämä adressi, jotta saisimme Suomen viranomaiset heräämään ja tukemaan Helsingin juutalaista seurakuntaa sen korkeissa turvallisuuskuluissa. Suomi on ainoa pohjoismaa, joka ei tue säännöllisesti juutalaista seurakuntaa taloudellisesti turvallisuuskuluissa. Tähän on aika saada muutos. Ole nimelläsi tukemassa tätä vetoomusta, jonka esitämme Suomen pääministerille ja Valtionneuvoston muille ministereille juutalaisen Koko ajalta 24 tuntia 7 päivää 30 päivää Edellinen kuukausi Tämä vuosi Herra Koiraksi nimetty Lapissa vaellellut koira on jo kertaalleen saatu kiinni, mutta se oli päässyt karkaamaan ja nyt poromiehille on myönnetty lupa ampua se.

Miksi koira, joka ei ole aggressiivinen täytyisi ampua väkivallattoman kiinnioton sijaan? Vaadimme että koiraa ei saa ampua, vaan se tulisi ottaa kiinni vahingoittumattomana! HSL siirtyy lippujen myynnissä vyöhykemalliin ensi vuonna.

Uudistuksen myötä poistetaan mahdollisuus ostaa vain A-vyöhykkeen lippuja ja ratikka-lippu poistuisi kokonaan. Miksi kantakaupungissa asuvan pitää maksaa koko uudistuksesta eniten suhteessa muihin? Tämä sotii kaikkea sitä vastaan, mitä päättäjät ja kaikki ympäristöstä huolissaan olevat kansalaiset toivovat. Moni keskustassa asuva käyttää r Olin yhteydessä Kuluttujaneuvontaan ja Suomessa on säädetty laki jo yli 10 vuotta sitten koskien ryhmäkannetta josta kevyempi versio on ryhmävalitus joka käsitellään kuluttajasuojalautakunnassa ja kun taas ryhmäkanne käsitellään eri oikeusasteissa.

Carunan kohtuuttomat hinnankorotukset ovat mielestäni laittomia koska kyseessä on monopoliaseman väärinkäyttö joka ei perustu muuhun kuin omistajien su Tänä kesänä Helsingin Liikuntavirasto on kuitenkin antanut luvan rakentaa kentän tilalle yksityisen yrityksen oman crossfit areenan. Tämä adressi on osoitettu Helsingin kaupungin Liikuntaviraston päättäjille, jotka ovat antaneet luvan kyseisen areenan rakentamisek Bijoy, 22 år, har ingen annan än sin familj som han är både ekonomiskt och psykiskt beroende av.

Han har ingen släkt eller vänner i Bangladesh. Han bor med sin mamma, styvpappa och lillebror. Hans biologiska pappa blev mördad i Bangladesh.

Han går i Kimitoöns gymnasium och har svenska som modersmål. Han har inte gått i skola i Bangladesh sen han var 13 år. En utvisning vore i strid med artikel 8 i Ystävämme on joutumassa kuolemanvaaraan ja sinä voit auttaa hänen henkensä pelastamisessa. Pirkanmaalla työskentelevä, ahkera ja tänne kotiutunut irakilainen Mostafa on vuosien Suomessa asumisen jälkeen otettu kiinni ja odottaa käännytystä. Mostafa otettiin kiinni työpaikaltaan, jossa Mostafan puolesta Maahanmuuttovirastoon vedonnut työnantaja olisi vielä toivonut hänen jatkavan.

Varsinkin mielipiteitään avoimesti julkituovat poliittisesti aktiiviset kurdit ovat hallinnon sortotoimien kohteena, kuuluivat he Helsingin yliopiston HY humanistisen tiedekunnan dekaani on ilmoittanut, että antiikin kulttuurin ja klassillisen arkeologian yliopistonlehtorin tehtävää ei aiota täyttää. Me adressin allekirjoittajat pyydämme, että uusi yliopistonlehtori valitaan tehtävään.

Lehtoraatti on avainasemassa, sillä antiikin aineellisen kulttuurin opetus tukee useita muita oppialoja ja eurooppalaisen kulttuuriperinnön Me allekirjoittaneet vaadimme, ettei Tampereen kaupunki myy Tahmelan Monitoimitaloa, Uramonkatu 9 vaan säilyttää sen yhteisöllisenä ja julkisena tilana, jossa jatkossakin tarjotaan hyvinvointia eri ikäluokkia edustaville kaupunkilaisille.

Tahmelan Monitoimitalo on jo vuosien ajan ollut tärkeä ja pidetty kohtaamispaikka Pispalan ja Tahmelan asukkaille sekä muille vierailijoille. Vantaan kaupunki hakee Eräkujalle uuden päiväkodin ja asuinkerrostalojen rakentamista. Kaavaehdotuksessa päiväkoti tulisi Louhipuiston pallokenttien ja puistoalueen kohdalle. Alue ei ole nykyisessä kaavassa puistoaluetta, mutta alueen asukkaat ovat tottuneet käyttämään puistoa virkistykseen jo viiden vuosikymmenen ajan.

Vantaan kaupunki jopa istutti Louhipuistoon pitkän rivin terijoensalavia Louhe HSL visioi strategiassaan kehittävänsä pääkaupunkiseudun julkisesta liikenteestä yhden Euroopan parhaimmista.

Se mikä visioissa ja paperilla näyttää kenties hyvältä, näyttäytyy meille ei-radanvarressa asuville julkisten kulkuvälineiden suurkäyttäjille suorana ja ehdottomana kehotuksena siirtyä yksityisautoilun pariin. Me allekirjoittaneet ilmaisemme syvän huolemme HSL: Jokilaaksojen jätelautakunnalle   Kuntalaisten vastine: Sako — ja umpikaivolietteen keräily ja kuljetus järjestely. Me 16 kunnan asukkaat, jotka asumme Jokilaakson jätelautakunnan alueella.

Haluamme että alueella säilyy vapaa kilpailu sako — ja umpikaivolietteen kuljetuksissa. Emme usko kuluttajan edun lisääntyvän siitä, että kunta estää päätöksellään vapaan kilpailun, antamalla yhdelle yri Laitilan kaupungin valtuusto teki kokouksessaan 4. Perusteluina on esitetty tulevaa sote muutosta ja palveluiden siirtymistä maakunnalle. Tämän jälkeen kaupunki ei pystyisi päättämään palveluiden tuottamisesta eikä sisällöstä. Lisäksi yhtenä perusteluna on nähty merkittäväksi Opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasoselle Vetoomus uusien ompelukoneenkorjaajien opintopaikkojen perustamiseksi.

Ompelukoneenkorjaajista on maassamme huutava pula, töitä olisi, jos vain löytyisi tekijöitä. Nykyiset ovat ylityöllistettyjä ja iäkkäitä eikä uusia kouluteta. Pienkonekorjaajan koulutus ei anna riittäviä valmiuksia korjata ompelukoneita, jotka ovat aivan oma erityisalueensa Me allekirjoittaneet vaadimme, että Tampereen kaupunki säästää Kauppi-Niihaman ulkoilu- ja virkistysmetsäalueen rakentamiselta sekä golfkentän laajentamiselta tai siirtämiseltä.

Kauppi-Niihama on tamperelaisten keskeinen virkistysalue, jolla on sekä luonnonarvojen että ihmisten viihtyvyyden kannalta valtakunnallista merkitystä. Luonnonsuojeluliitto valitsi kohteen viime vuonna yhdeksi Suomen Jokainen kansalainen huomaa miten paljon sähkölaskua nostaa energiavero, sähkön siirtomaksu ja vielä hulppea kuukausimaksu.

Niiden osuus on reippaasti yli 60 prosenttia sähkölaskusta ja ne tulevat yhä vaan nousemaan! Jo nyt sähkölaskut muodostavatkin monelle pienituloiselle perheelle  todella suuren taloudellisen rasitteen. Näin joudutaan karsimaan muista perheen välttämättömistä menoista jotta e Vetoomus Oulun yliopiston Ionosfäärifysiikan, Avaruusilmaston ja Tähtitieteen tutkimusyksiköiden yhdistämistä vastaan Vetoomus Oulun yliopiston rehtorille ja hallitukselle Luonnontieteellisen tiedekunnan dekaani on päättänyt esittää rehtorille Avaruusilmaston, Ionosfäärifysiikan ja Tähtitieteen tutkimusyksiköiden yhdistämistä, vastoin asettamansa työryhmän nimenomaista suositusta.

Vaadimme, että alue on valmis sopimuksen mukaisesti vuonna Lisäksi alue on siivottava viipymättä ja alueen kunnossapito on otettava haltuun. Kontion kivikoulua ei saa purkaa, koska    - se on merkittävä kaupunkikuvaa jäsentävä historiallinen rakennus                      - sille on ideoitavissa runsaasti erilaisia käyttötarkoituksia       - tehtyjen kuntoselvitysten mukaa Tällä adressilla haen Joonas Hiltuselle erikoislupaa osallistua Peugeot Mi24 ajoneuvolla bmw tapahtumaan Kalajoelle  3.

Kiinassa kidutetaan ja syödään edelleen koiria, esim. Somessa on pyörinyt video, jossa eläviä koiria grillataan polttopullolla. Haluan omalta osaltani yrittää muuttaa vallitsevia traditioita siten, että koirien kiduttaminen, syöminen ja muutoin kaltoin kohtelu lopetettaisiin kokonaan. Jos adressiin saadaan riittävästi nimiä, se tullaan luovuttamaan Suomi-Kiinan suurlähetyst Yksi näistä kehittämistä tarvitsevista asioista on mielestäni lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä koskeva lainsäädänt Täydennysrakentaminen ei tarkoita puiston kehittämistä virkistysalueena, vaan asemakaavan muutosta tarvitaan kerrostalojen rakentamiseksi Tuiran keskuspuistoo Allekirjoitus valitusti myös anonyyminä: Me allekirjoittaneet toivomme, että YLE puheradion Emme halua, että meille niin tärkeä sivistykse Mahdollinen tuomion kärsimispaikka voisi olla Bouananen Me allekirjoittaneet vetoamme Suomen oikeuslaitokseen, poliittisiin päättäjiin ja lapsiasiavaltuutettuun, jotta oikeuskäytännössä nyt ilmennyt vakava vääryys saataisiin korjattua.

Aikuisen sukupuoliyhdyntä alle vuotiaaseen lapseen pitäisi aina tuomita törkeäksi raiskaukseksi. Hovioikeuden tulkinnan mukaan vuotiaaseen lapseen yhtyminen ei olisi törkeä raiskaus, jos lapsi ei ole tarpeeksi sel Kokemukset viidenkymmenen viimeisen vuoden aikana harjoitetusta metsänhoitomallista osoittavat, että valittu linja on ollut valitettavan tuhoisa luonnon ekologiselle monimuotoisuudelle ja haitallinen useille tahoille.

Haittaa ja taloudellista tappiota on kertynyt ainakin metsänomistajille, puurakentamiselle ja puusepänteollisuudelle, metsiin perustuvalle matkailulle, poronhoidolle, kalastuksell Jokainen opiskelija, joka on koskaan osoittanut minkäänlaista kiinnostusta ja uteliaisuutta Oulun yliopiston tarjoamia tähtitieteen opintoja kohtaan, on varmasti päässyt jossain välissä Pertti Rautiaisen inspiroivan opetuksen kohteeksi.

Kyseinen universumin saloja ja maailman vanhimman tieteen historiaa yleistajuisesti ja viihdyttävästi avaava tähtitieteen keulakuva on jo pitkään toiminut useiden Leikkipuisto Tapulin sisätilojen käyttöä on rajoitettu sisäilmaongelmien vuoksi niin, että vain wc-tilat ovat käytössä.

Syksyn toimintajärjestelyt ovat vielä kesken. Uusia toimintatiloja etsitään läheltä koulua, mutta on mahdollista, että leikkipuiston ohjaajat kävelevät lasten kanssa päivittäin 1,6 km matkan Kurranummen leikkipuistoon ja takaisin. Tämä tekee 3,2 km päivässä ja 16 km viikossa Se on jättänyt huomiotta hänen toimittamiaan todisteita ja selvityksiä, kielletyissä kurdipuolueissa toimineid Tämä adressi kirjoitetaan Lempäälän kunnan nuorten puolesta.

Vuodesta toiseen kunnan asukkaat häiriintyvät mopojen pärinästä. Rakennetaan yhdessä mopoilijoille oma suljettu alue mikä sisältäisi ison asvaltoidun oleskelualueen ja suoran missä ajaa mopoilla. Tämän idean johdosta monen asukkaan yöunet säästyisivät ja saataisiin ikunen nuorten ja muiden asukkaiden välinen jännite raukeamaan!

Todennäköisesti suomalaiset saunoivat jo ennen kuin tänne Uralin perukoilta hiihtivät. Sauna oli ennen Runebergia, Sibeliusta ja siniristilippua. On hyvin vaikea kuvitella suomalaisia ilman saunaa. Se on suomalaisuutta aidoimmillaan, ja löylyn höyryissä hikoava suomalainen on aidoimmillaan oma alaston itsensä.

Ihmekös tuo, että sauna on täällä niin arvostettu. Me allekirjoittaneet Vanajanlinnantien varren asukkaat ja tien käyttäjät vaadimme Hämeenlinnan Harvialassa sijaitsevan Vanajanlinnantien eteläpään peruskorjaamista.

Vanajanlinnantien kunto on huonontunut vuosi vuodelta ja se on ajoittain lähes käyttökelvoton. Tien peruskorjaamaton osuus Harvialassa Vanajanlinnalta Harvialantielle n.

Sääntöehdotus vierasmoottorin sallimiseksi F-Rallisarjaan. Vierasmoottorin tulee olla sarjatuotanto autosta, joka on pystyttävä todistamaan. Kuutiotilavuus cc tai luokitustodistuksen mukainen.

Lain mukaan vaikeavammaisella Parkinsonin tautia sairastavalla on oikeus henkilökohtaiseen apuun. Henkilökohtainen avustaja auttaa niissä päivittäisissä to Suomen perintövero on euroopan ankarin, se voi olla jopa yli puolet perittävän omaisuuden arvosta.

Ruotsi johtavana Eurooppalaisena demokratiana poisti perintöveron, koska se kohteli kansalaisia epätasa-arvoisesti. Meillä tämä vaan jatkuu. Vähävaraiset ovat juuri se kansanosa, joka suhteessa raskaimmin kärsii perintöverosta.

Duunarilla ei aina ole muutamaa kymppitonnia takataskussa, vaikka Kalli Haapaveden kaupunki suunnittelee Ahjolan päiväkodin yksityistämistä. Yksityistämisen perusteena ovat säästöt. Me vanhemmat vastustamme yksityistämistä ja tämän adressin avulla haluamme äänemme kunnassa kuuluviin. Allekirjoittamalla voit tukea meitä tässä tärkeässä asiassa. Ahjolan tuttu ja turvallinen ympäristö sekä ammattitaitoinen henkilöstö ovat meille tärkeää.

Kyse on kuitenkin meidän rakkai Telaniitty asemakaavan muutosehdotus   Asemakaavan ja asemakaavan muutoksen tavoitteena on suunnitella Gräsanojan varrella sijaitsevalle Telaniitylle pallokenttä sekä muita urheilu- ja virkistystoimintoja. Suunnittelualue sijaitsee Matinkylän Iirislahden ja Haukilahden kaupunginosien rajalla Länsiväylän, Gränsanlaakso-kadun ja Hauenkalliontien rajaamalla alueella. Terveysriskien tasot eivät Sepänkatu 2: Turun tilahallinta ja opetustoimi ovat yhteistyössä aloittaneet Sepänkatu 2: Kuitenkin jo vuonna Turun tilaaman kuntokartoituksen toimenpidesuo Ole nimelläsi tukemassa tätä vet Adressi Lempolan pallokentän puolesta Lohjan kaupunki on ajamassa lastensuojeluyksikköä Lempolan hiekkakentälle.

Tontti on kaavoitettu julkisten lähipalvelurakennusten korttelialueeksi YL 14 vuotta sitten. Lain mukaan yli 13 vuotta vanhat kaavat tulisi tarkistaa ennen niiden täytäntöönpanoa.

Adressin tarkoituksena on osoittaa huolemme puuttuvasta kävely-ja pyörätien pätkästä Perttelissä. Kaivolan ja Inkereen välissä ei ole turvallista pyörätietä, kun kuljetaan kirkolta Kaivolantietä ja käännytään kohti Romsilantietä. Tie on todella vaarallinen jalankulkijoille ja pyöräilijöille. Kyseinen tienpätkä yhdistää Kaiv Metsätähti rakennettiin vuosina — Suomenniemen kunnan ja SuomenniemenTukiasuntoyhdistys ry: Kustannuksiin osallistui lisäksi suomenniemeläistäyksityistaloutta ja 4 yritystä tai yhteisöä puutavara Köyhien riistäminen on loputtava tässä maassa.

Suomi on ainoastaan hyvinvointivaltio maahanmuuttajien ja kansanedustajien silmissä! Suomen ei tule osallistua vuoden Israelissa järjestettäviin Euroviisuihin. Israel on kansainvälisesti tunnettu ihmisoikeusrikkomuksistaan, jotka ovat kohdistuneet palestiinalaisiin Palestiinan ja Israelin pitkän konfliktin aikana. Sinä, joka mässäilet ja turmelet viljan ja viinin.

Katso, se tullaan ottamaan sinulta ajaksi pois, jos sinä et käänny teiltäsi. Puu, josta lehdet varisevat maahan. Ei ole monta lehteä jäljellä. Myöhemmin tuli joku, joka ravisteli loputkin lehdet pois, loppu nopeutettiin. Saha, joka kaatoi ja kanto jäi. Olenko minä ilmoittanut itseni ainoastaan tuomion Jumalana? Ei, vaan minä olen anteeksiantava, armahtava, Israelin Jumala, joka vapautin kansani Israelin Egyptin orjuudesta. Vaikka he vastustelivat ja niskoittelivat, mutta he halusivat totella ja seurata valitsemaani kansanjohtajaa.

He halusivat seurata häntä, joka johdatti minun käskystäni kansani pois orjuuttajan vallasta. Katsokaa, minä olen sama Jumala eilen, tänään ja iankaikkisesti. Enkä minä olisi tänä päivänä voimallinen vapauttamaan kansani orjuuttajain otteesta. Katso Suomi, sinä vaikeroit syntitaakkasi alla. Ja sinä itket tuskassasi.

Mutta se itku, jota sinä nyt itket,on vähäistä itkua siihen paruntaan nähden, jota sinä tulet huutamaan minun edessäni, jos sinä et nöyrry vielä kun aikaa on. Minä kutsun omiani totiseen rukoukseen ja paastoon kansakunnan puolesta. Jättäkää se, mitä teillä on ja antautukaa kaikesta sydämestänne rukoukseen ja paastoon.

Katsokaa, minä pidän huolen kaikista teidän tarpeistanne. Teidän tulee etsiä koko sydämestänne minun kasvojani. Te ette ymmärrä kuinka vakavat ajat ovat edessä. Tämä sanani, on minun sanani teille, että te ymmärtäisitte, kuinka vakavasta asiasta on kysymys ja mihin suuntaan kansakuntana te olette menossa. Katsokaa, ne sanat, jotka minä teille puhun, ovat henki ja ovat elämä, eikä niihin ole pois ottamista, eikä lisäämistä.

Minä olen teidän keskellänne se sama Jumala, joka olin kansani Israelin keskellä,heidän vaeltaessaan erämaassa 40 vuotta. Minä olen se sama Jumala, joka vapautin kansani Israelin.

Minä olen se sama Jumala, joka olin Iisakin kanssa, kun hänet lähetettiin kulkemaan kohti sitä mikä oli luvattu. Iisak oli lupauksen lapsi, joka kulki kohti päämäärää, joka hänelle oli säädetty. Iisakin syntymä oli koetus, mutta hän syntyi Jumalan voimasta ja Jumalan kyvyllä. Lupauksen siemen on siemen, joka on istutettuna teidän sisimpäänne.

Iankaikkisuussiemen, joka on istutettuna teidän sisimpäänne. Katsokaa, antakaa tämän siemenen kasvaa, että teidän elämänne ei olisi tätä aikaa varten, vaan tulevaa. Sille joka uskoo,kaikki on mahdollista.

Kaiken tämän me itse kylvöllämme olemme aikaan saaneet! Herra siunatkoon teitä jokaista ja antakoon kestäväisyyttä uskon taistoon! Tauno Rantalan saama sanoma 2.

Teidän tulisi ojentautua sen mukaan. Nyt sinä ikään kuin ilottelet sen loisteessa ottamatta siitä vaaria. Te etsitte tilaisuuksia, mitä erilaisempia, erikoisempia, lippujen heilutuksia ja monia muita ulkoisia muotoja.

Kun sitä vastoin teidän tulisi pysähtyä kiireisessä elämänne juoksussa, tutkia minun sanaani, hiljentyen edessäni. Silloin Minä pääsisin teille puhumaan itse kullekin, ohjaamaan teitä pyhityselämään ja erottautumaan enemmän minulle. Minulla, teidän Herrallanne on teille paljon asiaa ja monia tehtäviä! Älkää luottako ja sydäntänne kiinnittäkö tähän näkyvään tavaraan, rahaan ja pörsseihin.

Tällä kaikella te voitte asioida minun valtakuntani työn hyväksi. Mutta jos sydämemme kiinnittyy näihin, silloin ne tulevat teille ansaksi ja paulaksi. Niistä tulee teille kahle, te ette voi olla minun kädessäni ja käytössäni 1. Älkää rakastako maailmaa, älkääkä sitä, mikä maailmassa on.

Jos joku rakastaa maailmaa, niin Isän rakkaus ei ole hänessä. Teidän tulee tehdä parannus kaikesta tällaisesta, sillä se todistaa teille sen, ettette rakasta minua, teidän Vapahtajaanne sellaisella rakkaudella kuin tulisi. Minä armahdan ja annan anteeksi kaiken rakkaudettomuutenne, kun nöyrrytte tuomiten ne poispantaviksi. Kun rakkauden tuli syttyy minua kohtaan, te annatte anteeksi kaiken toinen toisillenne, rakastaen toisianne. Minulla on suuri huoli minun morsiusseurakunnastani ja yksilöistä, kun se on penseyden vallassa.

Se ei ole kylmä eikä palava Ilm. Te minun omani, jotka ette ole vielä nähneet minun sanastani sitä totuutta, että kaikki uudestisyntyneet ihmiset ovat samaa Jumalan perhettä, kuninkaallista papistoa, pyhää heimoa ja omaisuuskansaa 1. Teidän tulee nähdä tämä totuus sanastani.

Teidän tulee se tunnustaa ja toimia sen mukaan. Minä en ole antanut uhriani vain muutamien puolesta, vaan sama uhri on annettu kaikkien edestä.

Kun minun omani yhdistyvät, annan Minä seurakunnalleni suuren voiman ja pelottomuuden. Jotka olette johtajia ja vastuunkantajia seurakunnissa, teille Minä sanon, Herranne ja Vapahtajanne, teidän itsenne tulee käydä lauman edellä ollen esimerkkinä muille. Jättäkää pois maailmallisuus, tulkaa palaviksi, täyttykää Pyhän Henkeni voimalla, ottakaa vastaan armolahjojani ja antakaa niiden vapaasti vaikuttaa omassa palvelutehtävässänne. Nämä kaikki auttavat teitä palvelustyössänne niin, että itse ette väsy ettekä ole voimattomia.

Teidän tulee myös antaa tilaa seurakunnissanne toimia niiden, joita Minä suosittelen voiteluni ja armolahjojeni kautta. Antakaa heille mahdollisuuksia tuoda esiin kaikkea sitä tervettä, Sanaani perustuvaa Pyhän Hengen toimintaa armolahjojen, todistusten ym. Silloin teidän seurakuntanne alkaa elää ja minun Hengen hedelmäni alkaa tuottaa hedelmää taivasten valtakunnalle. Tuokaa esiin tervettä Sanan opetusta, jättäkää vitsailut ja juttujen kertomiset pois. Älkää myöskään puhuko pahaa toisistanne nostaaksenne omaa asemaanne.

Minä Herra lupaan Sanassani, jos sinä tuot esiin jaloa etkä arvotonta, saat sinä olla minun suunani Jer. Ottakaa kaikessa ohjeet minulta, sillä Minä, teidän Vapahtajanne olen tullut teille viisaudeksi, vanhurskaudeksi ja pyhitykseksi. Kunnioittakaa toisianne, pitäkää toista parempana kuin itseänne. Tehkää myös parannus rahanahneudesta, jotka siihen olette kietoutuneet. Minä, Herra, joka olen teidät kutsunut, pidän teidän tarpeistanne huolen.

Pitkää kuria ja järjestystä seurakunnassani, älkääkä antako myöskään vieraiden oppien tunkeutua seurakuntaan missään muodossa! Varoittakaa noituudesta, horoskoopeista ja spiritismistä! Varoittakaa televisio-ohjelmista, videofilmeistä, pornokuvista ja älkääkä itsekään olko niihin osallisia! Taistelkaa puhtaan opin ja Herralle erotetun elämän puolesta.

Silloin te voitte rauhoittaa sydämenne minun edessäni ja saatte elää Jumalan tekojen keskellä. Sitten kun tulette minun ilmestymiseni päivänä kasvojeni eteen, te ette tarvitse häveten tulla ja saatte täyden palkan minun haavoitetusta kädestäni, sanoo seurakunnan Herra, Jeesus teille. Vaikka Minä, teidän Herranne olen antanut nuhteen sanan, niin ei se kuitenkaan teihin kaikkiin sovellu, sillä teidän joukossanne on tunnollisia työni tekijöitä, jotka olette kilvoitelleet Sanaani noudattaen.

Mutta tämä nuhtelu on rakkauden sanoma minun rakastavalta sydämeltäni, että te ymmärtäisitte kääntyä parannuksessa minun puoleeni ja pääsette suuremmista siunauksista osalliseksi tullessanne vapaiksi uudistavan armoni ja vereni puhdistavan voiman kautta. Teidän tulee kääntyä minun puoleeni kokosydämisesti hyljäten tuomiten pois elämästänne kaikki paha meno ja syntielämä! Minä annan siihen voiman, kun te käännytte minun puoleeni parannuksessa.

Minä annan synnit ja pahat teot anteeksi puhdistaen verelläni. Samalla Minä annan voiman uuteen elämään. Älkää puhuko pahaa toisistanne, älkääkä myöskään kadehtiko toistanne. Te, jotka tahdotte olla minun kädessäni ja käytössäni, tulkaa minun eteeni kodeissanne.

Kun te tulette kokosydämisesti, silloin Minä teidän Herranne valtaan teidät pyhyydelläni ja voimallani. Te viette kantaen astioissanne Minun voimaani myös tilaisuuksiin ja seurakuntiinne. Niistä paikoista tulee minulle pyhitettyjä tilaisuuksia.

Silloin Minä alan toimia ennen näkemättömällä ja kokemattomalla tavalla! David Wilkerson näky huhtikuussa vuonna Tulee olemaan saastan tulva, Moraalinen romahdus! Alastomuus tulee lisääntyvän televisiossa, lehtikioskeilla, yms. Tulee homoseksuaalinen epidemia, joka leviää. Sekä poikkeavat seksuaalirikokset tulevat yhä tavallisemmaksi ja paheellisemmiksi.

Miehen ja vaimon vaihto lisääntyy ja suuret määrät nuoria elää yhdessä menemättä naimisiin. Moraalittomuus tulee johtamaan rakkauden kylmenemisen. Aistillisia nautintoja rakastavia on paljon enemmän kuin niitä, jotka rakastavat Jumalaa! Useat papit lankeavan seksuaaliseen siveettömyyteen. Osa papeista "pehmenee" avioeroille. Pappien keskuudessa on paljolti kaksinaismoralismia. Tulee juoruja, Vääriä Oppeja,Pyhän Hengen laiminlyöntiä, valheellinen Jeesus-liike sekä oikean Jeesus-liikkeen uudestisyntyminen.

Tulee olemaan nuoriso-ongelma nro yksi on se,että lapset vihaavat vanhempiaan ja nousevat vanhempiaan vastaan. Teini-ikäisten alkoholismi lisääntyy,kapinaa hengellistä tyhjyyttä vastaan,,,Miljoonat viattomat lapset tulevat kaltoin kohdelluiksi vanhempiensa avioerojen ja laiminlyöntien tähden. Vastapainoksi syntyy Jumalan seurakunta jonka muodostavat todelliset Jeesuksen Kristuksen seuraajat.

Heitä liittää yhteen Pyhä Henki, luottamus Kristukseen ja Hänen sanaansa. Lopun aikoina Raamatullinen kasvatus turmeltuu! Paljon tulee tapahtumaan ja kristityn pitää seurata merkkejä, jotta olisi valmis kun Herra tulee! Kaikenlaiset maalliset kiusaukset tulevat viettelemään kristittyjä siinä missä muitakin. Osa kristityistä tulee hengellisesti laiskoiksi, joka aiheutuu rikastumisesta.

Välipitämättömyys lisääntyy joka asiassa. Taisto Mäen näky v. Sanomia, jotka koskettavat niin uskovaisia, kuin myös kaikkia muitakin ihmisiä. Jumalalla on paljon sanottavaa tämän päivän ihmisille. Tulee olemaan paljon penseyttä! Niskoittelu Hänen Jumalan edessä. Ulkokultaisuus, pintakristillisyys, tekopyhyys, joka on vallannut hyvin pitkälle uskovat kristityt. Kristillisiin seurakuntiin on pesiytynyt paksu pöly, jonka on aiheuttanut kuivuus hengellisessä mielessä.

Kaikki kaavamaisuus ja kuollut kristillisyys on estänyt Jumalan Pyhän Hengen ilmestymistä ja leviämistä. Minä haluan puhdistaa seurakunnan, kaikki. Voi teitä, joidenka silmät ovat sokeat tuon pölyn tähden! Minä joudun särkemään teidät, sanoo Herra! Särkemään, että te näkisitte totuuden ja tekisitte parannuksen. Sillä minä olen totuus! Vapautus ja apu ei tule idästä, lännestä, pohjoisesta tai etelästä, vaan korkeudesta levitettyjen käsien kautta!

Minä haluan omani itselleni. Keitä te olette, jotka käytätte nimeäni; mutta olette lihoneet kuin siat maallisella omaisuudella. Te, jotka käytätte hyväksi puhtaita palvelijoita ja rakennatte itsellenne epäjumalan omaisuudella. Paljon on epäjumalia tullut teille.

Te ette ole auttaneet särjettyjä! Te ette ole auttaneet köyhiä ja vähäisiä! Te ette ole antaneet omastanne minun tahtoni mukaan! Katso, keskellänne on niitä,jotka apua tarvitsevat. Tehkää parannus ja minä teen kaiken uudeksi.

Mutta jos ette, niin minä itken teitä! Jouko Niemisen Näky Kokkolan kirkossa v. Olen käyttänyt puheenvuoron Sanan ja rukouksen illassa ja katselen alttarille päin. Samassa tapahtuu jotakin — minut siirretään näyssä jonnekin alttarin taakse, josta näen koko kirkkokansan edestä päin. Kirkko on täynnä ihmisiä, eletäänhän vielä herätyksen aikaa. Keskikäytävällä jonottaa valtava ihmisjono kaksi rinnan, satoja ihmisiä, pääsyä rukoiltavaksi.

Kuljen hiljaa eteenpäin ja katseeni kiintyy alttarin vasemmalla puolella, saarnatuolin puolella toimivaan rukousryhmän. Veljet rukoilevat kädet kohotettuina apua tarvitsevien tai Hengen kosketusta kaipaavien puolesta. Mutta jään ihmetellen katsomaan, kun veljien pannessa kätensä ihmisten päälle, käsien yläpuolella oleva ilma alkaa pyöriä ja kieppua, ja näen kolmen erivärisen ilmavirtauksen ikään kuin taistelevan keskenään tilasta päästä "mukaan siunaukseen". Yksi virtaus on väriltään musta, toinen harmaa ja kolmas valkoinen.

Ne sekoittuvat toisiinsa miten vain eri ihmisten kohdilla. Jostakin syystä minulle on selvää siinä, että valkoinen on Jumalasta, harmaa on sielullista, ja musta on perkeleestä.

Kuljen hiljaa eteenpäin ja ihmettelen. Äkkiä vierelläni on ääni enkeli , joka kysyy: Katsohan tuota toista rukousjonoa". Silloin huomaan, että myös oikealla puolella on "rukousjono". Tosin … en näe mitään jonoa.

Mutta alttarin reunalla on jokin hahmo, joka on kumartunut hyvin alas. Hän on valkoisissa vaatteissa ja polvillaan pää käsien varassa ,niin kuin Jeesus Getsemanen ahdistuksissa. Kuljen hämmästyneenä eteenpäin hahmon vierelle ja kurkistan. Sinä näet tuon toisen jonon, jossa on paljon ihmisiä. Norjalaisen naisen näky viimeisistä ajoista v. On rajuja säämuutoksia, maanjäristyksiä ja muita ilmiöitä! Onnettomuus, jonka vertaista emme koskaan ole kokeneet ja nähneet.

Aivan ennen Jeesuksen paluuta ja koettelemusten alkua koemme liennytyksen ajan, jollaista ei koskaan ennen ole ollut. Minä näin kristittyjen keskuuteen tulevan vertaansa vailla olevan välinpitämättömyyden, lankeemuksen tosi ja elävästä kristillisyydestä! Aikana ennen Jeesuksen paluuta kristityt eivät tule olemaan avoimia tutkistelevalle julistukselle. He eivät tule kuuntelemaan synnistä ja armosta, laista ja evankeliumista, katumuksesta ja parannuksesta! Tilalle tulee toista laatua oleva julistus, jonkinlainen onnellisuutta tavoitteleva kristillisyys.

Pitää menestyä ja päästä eteenpäin. Kyseessä ovat aineelliset asiat: Kirkot, vapaakirkot ja rukoushuoneet tyhjenevät yhä enemmän. Ristin ottamisen ja Jeesuksen seuraamisen julistuksen sijalle tulee viihde, taide ja kulttuuri sinne, missä pitäisi olla herätys, hätä ja parannuskokouksia!

Tämä tulee tapahtumaan suuressa määrin juuri ennen Jeesuksen toista tulemista ja onnettomuus murtautuu päällemme. Ihmiset tulevat elämään niin kuin naimisissa olevat olematta naimisissa. Yhteen muuttaminen ennen avioliittoa lisääntyy suuressa määrin.

Tämä tapa tulee hiipimään kristillisiin seurakuntiin ja tätä ei vastusteta aktiivisesti. Myös synti luontoa vastaan suvaitaan! Aivan ennen Jeesuksen paluuta näytetään TV-ohjelmia, joita emme ole koskaan ennen nähneet. TV tulee täyttymään niin hirvittävästä väkivallasta, että se opettaa kansaa murhaamaan ja tekemään lopun toisistaan. Kaduilla kävelemisestä tulee turvatonta.

Kansa tulee omaksumaan sen, mitä he näkevät, eikä silloin tule olemaan vain yhtä vaihtoehtoa televisiossa, vaan tarjonta tulee olemaan laaja.

Televisio tulee toimimaan juuri niin kuin radio. Voimme ruuvata ohjelmasta ohjelmaan, jotka tulevat olemaan täynnä väkivaltaa ja kansa pitää tätä viihteenään. Pahimmat ajateltavat murha- ja väkivaltakäsikirjoitukset lavastetaan näytettäväksi ja tämä leviää yhteiskuntaan.

Kaikista intiimimmät asiat, jotka kuuluvat avioliittoon, näytetään ruudussa. Tämä tulee tapahtumaan ja sinä tulet näkemään sen toteutumisen. Ne lait, jotka meillä nyt on, tullaan rikkomaan ja kaikista epäsiveellisintä tullaan näyttämään silmiemme edessä! Maurice Sklarin profetia Mutta nyt, koska olet penseä, etkä ole palava, etkä kylmä, minä olen oksentava sinut suustani ulos. Minä olen rikastunut, enkä mitään tarvitse, etkä tiedä, että juuri sinä olet viheliäinen ja kurja ja köyhä ja sokea ja alaston.

Minä neuvon sinua ostamaan minulta kultaa, tulessa puhdistettua, että rikastuisit ja valkeat vaatteet, että niihin pukeutuisit, eikä alastomuutesi häpeä näkyisi, ja silmävoidetta voidellaksesi silmäsi, että näkisit. Katso minä seison ovella ja kolkutan; jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, niin minä käyn hänen tykönsä sisälle ja aterioitsen hänen kanssaan ja hän minun kanssani.

Joka voittaa, sen minä annan istua kanssani valtaistuimellani, niin kuin minäkin olen voittanut ja istunut Isäni kanssa hänen valtaistuimellansa. Jolla on korvat, se kuulkoon, mitä Henki seurakunnille sanoo. Olen tänään erottamassa morsiantani Laodikean seurakunnasta. Hän tulee olemaan ilman tahraa ja ryppyä. Palaan hänen luoksensa keskiyön hetkellä. Vain ne, jotka valvovat ja rukoilevat, vain ne jotka halajavat ristin sanomaa ja pyhyyttä, vain ne, jotka kulkevat Henkeni voimassa hetki hetkeltä hetkeltä tottelevaisina, vain ne, jotka ovat voittajia, tulevat olemaan minun morsiameni.

Useimmat kirkoissa eivät ole valmiina minun tulooni, kun minä tulen morsiamelleni. Monet ajattelevat olevansa pelastettuja, mutta eivät ole. He palvelevat mielihalujaan ja rakastavat itseään. Tämä maailma itsekkäine teineen kuluttaa heidät. He ovat mieltyneitä rahaan, maineeseen ja menestykseen ja himoitsevat kuuluisuutta, asemaa ja valtaa. He eivät halua kieltää itseään, ottaa ristiään ja seurata minua. He kieltäytyvät luopumasta kaikesta. Jäljellejäävien kansakuntien on armosta vielä kuultava evankeliumi!

Tämä tulee olemaan lopullinen ja suurin sadonkorjuu, minkä maailma on koskaan nähnyt! Varoittakaa niitä, jotka ovat penseitä ja ovat hyljänneet ensirakkautensa minuun, sillä jos he eivät tee parannusta, heitän heidät ulos seurakuntaruumistani!

Tämä on hänen kirkkauden hetkensä! Kruunaan hänet minun kruunuillani ja minun jalokivilläni ja minun kauniilla viitoillani olemaan tahraton ja virheetön. Hänet puetaan minun vanhurskauteni pukuun - puhtaaseen ja valkoiseen. Vielä ei ole liian myöhäistä! Tehkää parannus ja palatkaa luokseni koko sydämestänne, ettette tuhoudu tämän pahan maailman mukana! Te olette käyttäneet jokaisen tilanteen häväistäksenne itsenne korkeilla paikoilla ja epäjumalien alttareilla!

Te olette korvanneet Minun läsnäoloni uskonnolla. Te joudutte perikatoon, Kun Minun vihani kohtaa Babylonin! Tuli tulee polttamaan teitä! Silti te syljette kasvoilleni ja kovetatte sydämenne, te olette hyljänneet minut ja heittäneet minut ulos!

Vuosisatojen ajan te olette yllyttäneet minua vihaan! Te halveksitte minun kansaani Israelia! Teitte tämän jopa Minun nimessäni! Kuinka voisitte paeta tulevaa vihaa?

Sen tähden tulette juomaan täyden vihani maljan! Tulettte saamaan "kuninkaan", jota haluatte palvella minun sijastani, Hän on pian tuleva! Ottaessanne vastaan hänen merkkinsä joudutte tuomituiksi! Oi Babylon, sinä ajoit minun kansani kodeistaan Gazassa ja jatkatte Juudeassa ja Samariassa Israelin puolella.

Sen tähden minä ajan teidät pois kodeistanne! Ravistelen kaikkia kansakuntia ja jokaisen onnettomuuden jälkeen vuodatan armoni tuodakseni valtavan sielujen sadon valtakuntaani.

Kuten synnytystuskat kohtaavat raskaana olevan naisen, nämä tapahtumat seuraavat toisiaan nopeammin ja suurempina. Kukin tulee olemaan edeltäjäänsä tuhoisampi ja niitä tulee aina lyhenevin väliajoin. Enkö ole sanonut sanassani juuri näin tapahtuvan? Jokainen tuho tuomitsee ja murskaa epäjumalan, jota Babylonin maailmallinen järjestelmä on valvonut.

Siten osoitan olevani yksi ainoa todellinen Jumala kaikkien niiden muiden yläpuolella! Tulee uskonnollinen ja moraalinen herätys näiden onnettomuuksien seurauksena, mutta se on suureksi osaksi väärää. Jumalasta tulee kulttuurin suosima, mutta ei Raamatusta eikä minun nimestäni Jeesus. Se on väärää evankeliumia. Montakaan ei tule todella uudestisyntymään.

Vain jäännös seurakunnastani tulee jäämään oikeaan suhteeseen minuun. Kuten sanassani olen sanonut, ellei Isä lyhentäisi näitä päiviä, eivät edes valitut pelastuisi näistä! Väärennetyt ihmeteot ja väärät "ihmeet ja merkit" tulevat ja pettävät monia. Kirkot saarnaavat "menestyksen ja henkilökohtaisten saavutusten" evankeliumia. Jopa väärällä pohjalla toimivat parantumiskokoukset aikaansaavat näkyviä ihmeitä, mutta eivät tuo ihmisiä minun luokseni.

Minun kaikkivaltiaan herruuteni, ristin, minun vereni,pyhyyden ja Herran pelon saarnaaminen käy yhä harvinaisemmaksi, jopa vielä harvinaisemmaksi kuin viimeisen 35 vuoden aikana. Tästä kaikesta huolimatta minä yliluonnollisesti säilytän minun morsiameni, pidän puhtaana ja minulle uskollisena.

Jatkuvasti minä teen niin! Suurin osa morsiamestani on piiloutunut rukouskammioonsa! Heitä on vainottu ja ajettu ulos kirkoista väärien pastorien ja profeettojen, johtavien pastoreiden sekä vastustavienhallituksien johtajien taholta. Monia kuolee päivittäin nälkään ja tauteihin. Uskonnolliset lammasten vaatteissa olevat sudet ovat hakanneet suurinta osaa morsiamestani ja jättäneet tien varteen.

Heidät on unohdettu niiden taholta, jotka sokeassa ahneudessaan ovat kahmimassa rahoja ja rikkauksia. Vain laupiaat samarialaiset voivat tavoittaa ja nähdä heitä. Vain harvat todella rakastavat morsiantani minun tavallani. Morsiantani puhdistetaan nyt monien vastoinkäymisten ja vainojen aiheuttamien koettelemusten tulessa. Ne, jotka vaeltavat rakkaudessa ja syleilevät ristiä, Laodikean seurakunta erottaa joukostaan ja vainoaa. Ne jotka ovat todella voideltuja ja tuovat puhtaan sananvaltaistuimeltani, heitetään ulos maan saarnatuoleista ja "kristillisistä" televisioista, koska he suosivat Laodikean seurakunnan tunnustusta: Olen rikastunut enkä mitään tarvitse.

Et näytä siltä minun taivaallisen valtaistuimeni näkökulmasta! Varo kaikkea tällaista itsekästä, haluihisi ja rahanhimoosi vetoavaa opetusta. TUO opetus ei tule taivaasta. Se ei ole minun ääneni. Minun siunaukseni tulevat etsimällä ensin Jumalan valtakuntaa ja minun vanhurskauttani eivätkä keräämällä rikkauksia itsellesi muun maailman kärsiessä nälkää, kuollessa ja mennessä helvettiin sinun itsekkyytesi ja ahneutesi vuoksi.

Kadotuksesta pelastetut sielut ovat jalokiviä minun morsiameni kruunussa! Minun ylistäjäni ja muusikkoni, taiteilijat ja ne joilla on erityisiä voiteluja on melkein systemaattisesti poistettu palvelutehtävistä ja seurakuntien johdosta niiden hyväksi, jotka ovat suosittuja, jotka voivat tuoda eniten rahaa tai miellyttää ihmisiä.

Minun näkökulmastani se on inhottavaa! Valvo ja rukoile, että sinut katsottaisiin arvolliseksi pakenemaan maan päälle tulevia asioita! Ota vastaan armoni Pyhän Hengen puhdistavan tulen kautta niin, että voisit olla osa tuossa kauniissa morsiamessa! Tule hänen seuraansa ottamalla ristisi, kieltämällä itsesi ja seuraamalla Minua!

Vain tällä tavalla minun ikuisen elämän lahjani voi loistaa ympärilläsi maailman pimeyteen. Koska meillä siis on nämä lupaukset, rakkaani, puhdistautukaamme kaikesta lihan ja hengen saastutuksesta pyrkien saattamaan pyhityksemme täydelliseksi Jumalan pelossa. Ja minä kuulin toisen äänen taivaasta sanovan: Tulee päivä, jolloin koko läntisen maailman virallinen valtiopolitiikka on sellaista, että kukaan ei missään hallitsevissa tasoissa enää pelkää Jumalaa.

Uusi sukupolvi poliittisia johtajia hallitsee Eurooppaa, sukupolvi joka ei pienessäkään määrässä pelkää enää Jumalaa. On taivas ilman helvettiä. Tulee päivä, jolloin tapahtuu suuri irrottautuminen siitä, mitä Raamattu nimittää täyden totuuden evankeliumiksi. Silloin Raamatun profetian mukaisesti saarnataan korvasyyhyyn!

Kuulijat määräävät,mitä saarnatuoleista julistetaan. Ja yleinen määräys saarnatuoleille on tämä: Puhukaa taivaasta, jättäkää meidät vapaiksi, jotta emme joutuisi rasittumaan, kun saarnaatte helvetistä. Kristikunta on täynnä anteeksiantamusta ilman parannuksen tekemistä. Kristikunnasta katoaa se Raamatun oppi, että anteeksisaamista synnistä ei voi olla ilman, että tehdään parannusta synnistä. Päivä ennen Jeesuksen tuloa on täynnä pelastusiloa ihmisillä, jotka eivät ole uudestisyntyneet ylhäältä.

On paljon uskontoa, ilman Pyhää Henkeä 2. Etsikää ensin Jumalan valtakuntaa ja Hänen vanhurskauttaan, niin kaikki muu teille siinä ohessa annetaan. Johannes Kastaja saarnasi erämaassa: Tehkää parannus sillä taivasten valtakunta on tullut lähelle. Jeesus saarnasi sen jälkeen, kun Johannes oli pantu vankeuteen: Tehkää parannus sillä Jumalan valtakunta on tullut lähelle. Taivasten valtakunta oli tullut maan päälle.

Tarkkaan otettuna ovi taivaaseen käveli ja liikkui ihmisten keskellä. Ovi myös puhui ja teki voimallisia tekoja todistukseksi siitä, että oli todellinen ja taivaasta asetettu. Näkyvästi Hän teki palvelusta. Ensiksi ja ensimmäisenä Hän teki palvelusta lähettäjälleen Isälleen. Isä oli Hänet lähettänyt. Isä oli kyllä lähettänyt muitakin, mutta ne eivät olleet itse ovia, vaan lähetetty todistamaan tästä nyt toimivasta ovesta.

Katsokaamme ovia hiukan ihmisen näkökulmasta. Ovet vievät aina johonkin. Ovesta astutaan sisään, astutaan ulos, on ovia virastoihin ja toimistoihin, asuntoihin, hisseihin jne. Se joka käy ovista, on matkalla johonkin. Käyn lainaamassa sen kirjastosta. Avaamme ensin makuuhuoneemme oven, jossa olimme ehkä pitkällämme.

Avaamme seuraavaksi eteisen oven, jos meillä on omakotitalo, sitten avaamme ulko-oven ja varmaan näin nykypäivänä avaamme myös auton oven. Kirjaston pihassa avaamme auton oven jälleen, sitten kirjaston ulko-oven.

2. lokakuu con alaston suoi apen kirppis sinkkuna oleminen joker tattoo turku keilahalli hanko tappara kausikortti ikä aforismi thai hieronta kokkola kirjain tatuointi bb elokuvateatteri ylivieska 24 kummeli alivuokralainen koko elokuva steen1 Homoseksuaalinen lingam hieronta Let your anticipation build-up, and. alaston siivooja kokkola avoin yliopisto Naisen orgasmi, naisten, itsetyydytys Masturbointi Kypsät naiset xxx kuvia Kyrvän, kuvia, jämsä Ilmaista Suomalaista Pornoa Afrikkalainen karvainen Homoseksuaalinen halu kulkea käsi kädessä. Taikku pillu kinkyt novellit alaston suomi 24 pohjoispohjanmaalta vikakerta. marraskuu Thai hieronta kokkola siwa muhos on paras jos haluaa muutakin ku Siwa muhos. Karvojen poisto pillun pyöritystä prostitoidut etusivu alastonsuomi janita porno videot .. Sex work net helsinki suomi 24 chat Naisen. pasila pillun naintia avoin yliopisto sosiaalipsykologia seuralaispalvelu luxusjahdilla.

Suihinotto gay tekniikka pkseuraa

Hieronta kallio viivi homoseksuaaliseen pumpanen peppu

Lesvianas japonesas xxx pollas grandes actrices porno vidios de travestis españoles penes de lucia xxx trio amateur videos porno vidios putas chica desnudandose nekane actriz porno lesbianas gratis culos gigantes porno japones videos pornos pollas negras x porno web cam amater putas gordas porn free streaming porn follada romantica enanas porn videos porno en castellano gratis maduritas sexo porno maduras españolas follando mujeres videos eroticos putas cachondas gratis putas enfermeras follando en casa tias desnudas porno vidios porno anal maduras peludas follando en español mejores actores porno travesti pollon x-art video sexo colegialas putas video pirno casting pornos online porno españolas tetona follando xxx putas follando embarazada porno masaje con tetas xx hotporn porno free pono duro videos porno pollas peludas videos de travestis pollasgrandes videos porno actrices gordasxx pollasgrandes rubias tetonas videoporn trios videos porno transex gorditas videos masajes videos porno fuerte madres xxx gratis gangbang porn porno gratis actor porno wicked porn come coños peludos chicas caliente porno gratis bdsm follar con travestis follando porno tetona follando ancianas gordas desnudas analporn dogfart porno hentai porno gratis mamadas de gordas viejas fallando lesbianas follandose al fontanero xxx gratis porno trios gratis trios peliculas pornos hd videos de travestis cordoba julia de parejas follando cumloader español video porno rubias cachondas gratis maduritas videos cumlauder españa masaje erotico corriendose a follar con porno lesbianas gratis videos de mujeres porno gratis castellano video pornos gratis madres videos porrno gratis pprno gratis maduras chicas haciendo pajas con madura tube hd porno duro teens viejos xxx negras porno rubias desnudas playa corridas femeninas pelis porno suave porno trios gratis porno fakings xxx mujeres hermosas desnudas porno en castellano team skeet porno gratis maduras haciendo pajas masculinas sexo trans porno hratis chochos porno ver peliculas porno gratis x-art videos porno arabes follando cachondas las tetas super xxx madres videos pornos españoles travestis pollas gordas xxx putas monica beluchi porno.

con descargar videos x masajes porno viejas folladas videos porno gratis xxx videos porno playa amateurs tetona follando peliculas porno pollas enormes follando pollas grandes porno con su madre spanish porn free videos sexo gratis porno tetas grandes videos videos bukkake videos porno travesti ponferrada vídeos porno abuelas calientes cumlouder guarras gratis xxx mujeres fallando mujeres corriendose follando gordas folladas videos caseros maduras gratis porno en español porno gratis maduras folladas duras videos porno gratis videospornoxxx sandra milka videos d sexo maduras 18 vids videos follando morenas sexp gratis porno con putas xxx culonas ver porno tias en el culo julia de maduras videos ñorno xxx maduras españolas tetona joven follando porno gratis porno xx potno gratis españoles videos gratis abuelas x videos porno porno español peliculas maduras orgias amater nacho vidal gonzo porno es.

con amor follando culonas y gordas ver videos follando xxx sexo duro xxx espanol gratis gangbang rubias21 madura las mas putas cachondas pareja española enana follando porno gratuitos videos gratis 18 porn porno viejas españolas videos pornograficos gratuitos videos pornos xxx videos porno gey gratis videos pornos gratis videos vodeos xxx putas chupadas de soltera porno paris hilton videos porno en castellano porno lesviana pollas enormes videos bdsm porno de sexo suave porno corrida vaginal porno italianas gang bang porno mamada pornosex videos porno las tetas gordas gratis polla transexual xxx rubia española follando silvie delux maduras video xxx porno viejas guapas follando masage erotico video amateur dibujos porno travesti jaen videos cunnilingus porn chica xxx porno secretarias milf vids porn porno secretarias tetonas videos porno lesbico casero peliculas gratis de lucia gangbang videos gratis de lesbianas españolas follando mujeres follando con heteros follando con putas gratis follar playa amateurs tetona masturbandose muy xorras videos porno porno putas sexo anal hd travestis españoles porn videos pornos porno trio streaming porn hd gratis spanish porn amateur culonas videos porno mamadas de viejas haciendo pajas sexo árabe videosdetravestis chicos maduras tube porn free latina follando gordas gratis vídeos porno gratis negras desnudas poprno sexo amateur rubias porno manga follar madres cumouder amater manga porno anal duro coño caliente virgen xxx putas porno doble penetracion chupando pollas chicas sexis desnudas virgenes xxx gorditas pornografia películas porno playa lamidas de lesbianas negras mamando pollas videos gratis mujeres videos maduras negras desnudas analporn videos videos calientes enanas peliculas porno ver pelicula porno pornstars famosas porno maduras gordas videos lesbianas gordas enculadas video de lesbianas follando cachondas follando mujeres maduras lesvianas gratis para descargar vídeos sexo duro rubias tetonas porno pornstars hd tias en español abuelas gordos follando porno grati porno fiestas videos gratis maduritas xxx chicas porno español videos cumloader xxx buscar porno tran porno.

con videos porno videos petardas asiaticas masaje con negros porno porno gratis videos x videos gratis polla folladoras maduras x-art negras maduritas porno gratis abuela enfermeras follando pollas xxx porno.

HOMOSEKSUAALISEEN SEXWORK HELSINKI HYVINKÄÄ THAI HIERONTA

: Alaston suomi homoseksuaaliseen 24 kokkola avoin yli

SHEMALE GAY CAM MIES ETSII MIESTÄ PK R Onko sanoilla hutaisu ja kyhäelmä Se on löydettävissä kaikkialla siellä, missä vilpittömästi etsitään tietä ulos saatanan valtakunnasta. Tähän asti on sielunvihollinenkin mukana tupo neuvotteluissa, mutta se ei kerro sopimuksen loppuosaa. Kansa tulee omaksumaan sen, mitä he näkevät, eikä silloin tule olemaan vain yhtä vaihtoehtoa televisiossa, vaan tarjonta tulee olemaan laaja. Minä nostan miehiä ja naisia, jotka varustan sellaisilla armolahjoilla ja valtuuksilla, että kaduillakin kulkevia, synnintunnossa olevia ja myös sairaita he julistavat vapaiksi ja terveiksi.
Alaston suomi homoseksuaaliseen 24 kokkola avoin yli 299
Ruskeaa homo vuotoa seksi seuraa jyväskylä 509
ILMAINEN SEKSI GAY ALAPÄÄN SHEIVAUS 994
Alaston amatööri ruotsi homo porno 633